Ümraniye Hisar hastanesi

Gamze_58

İlk göz ağrım Hoşgeldin<3
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
309
0
96
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.

Daha çok yeni gebeyim ancak fiyat araştırması yapmaya başladım.Sabah Hisar hastanesini aradım epiduralli normal doğum fiyatını sordum 6000 fiyat söylediler özel sigortalı olduğum için bu fiyat 3,750'ye düştü bu hastanede daha önce doğum yapmış arkadaşlar var mı ? sizce fiyat nasıl fazlamı yoksa uygun mu ilk defa doğum yapıcam hiç hiiiç bir bilgim yok.İlk kontrole çarşamba gidicem yardımcı olursanız sevinirim

merhaba,ben memorial ataşehir hastanesine gidiyorum ancak doktorumdan memnun değilim değiştirmek istiyorum.hisar hastanesi bana çok yakın ben de bir iki kez orda filiz hnm var ona gitmiştim baya ilgiliydi ama hastane nasıldır bilemiyorum.randevu sonrası deneyimini paylaşırsan sevinirim..ben de epidural normal istiyorum ama sezeryana yönlendirirler diye de çekiniyorum o yüzden hangi hastane hangi doktor kafam karıştı..

Hastane çok iyi daha önceden başka şeyler için kullanmıştık çok ilgililer.doktorları hemşireleri filan çok güler yüzlüler herşeyde yardımcı oluyorlar fiyatı biraz pahalı ama geri dönüşümü çok iyi.bende ayşe hanım var ona gidicem onunla alakalı çok iyi yorumlar var yarın gidicem bakalım yine ne olup bitti anlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…