Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım bir yorumda ameliyathanesinin pek hijyen olmadığını ve hemsirelerin güler yüzlü olmadıklarını okumustum ne derece doğru bilmiyorm tabi
sağol canım peki soyadı nedir doktorun
[[/QUOTEdediğiniz isimleri hospitalium ümraniye de göremedim sanırım çamlıca şubesinde.bu hafta gitmeyi düşünüyordum bende doğumuma az kaldı ve hastane konusunda çok kararsız kaldım.32 haftalık hamileyim ve zeynep hanım çok tesekkür ederim baya içimi rahatlattınız hastane konusunda peki dogum ücretleri nedir paket fiyat dediğinize neler dahil ayrıca kızlarınızında orda çalışması çok iyi benim için her konuda yardım alabilirim sanırım.
rica edrim canım evt aslında bu doğumcular çamlıca şubesinden ümraniye şubesine geçirildiler yani yatışlar yine çamlıcadan yapılıyor tabikide kızlar size yardımcı olurlar ücretler hep aynı sgklıya sezeryan 750 normal 500 pakete gelince içinde bebek aşısı bir tane nst refakatçi ücreti falan gibi ekstre bir şey çıkarsa örneğin ikinci bir nst çekildi taburcu olunca ödüyosun
çok teşekkür ederim bu hafta gidicemm inş.tülay hanım çamlıca şubesinde görünüyor oraya giderim artık
gidince hbr ver zehracım
gidince hbr ver zehracım