ÜMRANİYE hospitalium da doğum ??

zehra__83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
166
1
46
İstanbul
merhabalar.. ümraniye hospitaliumda dogum yapan arkadaşlar var mı acaba?? varsa doktorunuz kimdi nolur yardımcı olun dogum yaklaştıkça korkularım büyüyor iyice stres yapmaya başladım.

bitanem ben henüz hamile değilim ama düşünüyorum onun için doktor ve hastane arastırması içersindeyim. beklemedeyim anlayacağın:) peki sen nekadrlk hamilesin tatlım

kızlar önce hakkınızda hayırlısı diyeyim hospitalıumu benim kadar kimse bilemez gerçekten önereceğim doktorlarda süper özellikle tülay hanım ve mehmet bey süper doktorlar dır nerden biliyon derseniz benim iki kızımda orda çalışıyor hatta eğer ki orda doğuracak olursanız yatışınızı bizzat kızım yapacak ikiside orda biri yatış diğeri taburcu yapıyor yani anlıycanız ben hergün ordayım evime yakın olduğu için sıkıldıkça kızların yanına uğrarım fiyatları paket fiyat makul yani hastanenin a dan z ye her huyunu bilirim anlıycanız ama her türlü iyidir yani

teşekkürler canım bir yorumda ameliyathanesinin pek hijyen olmadığını ve hemsirelerin güler yüzlü olmadıklarını okumustum ne derece doğru bilmiyorm tabi

teşekkürler canım bir yorumda ameliyathanesinin pek hijyen olmadığını ve hemsirelerin güler yüzlü olmadıklarını okumustum ne derece doğru bilmiyorm tabi

ya oanlamda bişey diyemiycem hemşirelerin hemen hepsini tanırım öyle suratsız yok yani içlerinde yalnız genelde oda sıkıntısı yaşanıyor örneğin yer yok daha hasta almayın artık deselerde o birimin sorumlu kişisi alın siz hastayı diyince hemşireninde ister istemez canı sıkkın oluyor ama genelde hepsi iyidir yani ameliyathaneye hiç girmedim:50:onu bilemiycem ama tülay hanıma soracam bu konuyu

valla tek kelimeyle harika bir doktor ve şeker gibi bir insan yani çok doğal çok alçak gönüllüdür öyle kibirli kasıntılı bir insan değildir yani sen ben veye herhangi bir insan gibidir öyle doktor kasıntısı yok yani tabikide tecih sizin yinede allah yardımcınız olsun

[[/QUOTEdediğiniz isimleri hospitalium ümraniye de göremedim sanırım çamlıca şubesinde.bu hafta gitmeyi düşünüyordum bende doğumuma az kaldı ve hastane konusunda çok kararsız kaldım.32 haftalık hamileyim ve zeynep hanım çok tesekkür ederim baya içimi rahatlattınız hastane konusunda peki dogum ücretleri nedir paket fiyat dediğinize neler dahil ayrıca kızlarınızında orda çalışması çok iyi benim için her konuda yardım alabilirim sanırım.

[[/QUOTEdediğiniz isimleri hospitalium ümraniye de göremedim sanırım çamlıca şubesinde.bu hafta gitmeyi düşünüyordum bende doğumuma az kaldı ve hastane konusunda çok kararsız kaldım.32 haftalık hamileyim ve zeynep hanım çok tesekkür ederim baya içimi rahatlattınız hastane konusunda peki dogum ücretleri nedir paket fiyat dediğinize neler dahil ayrıca kızlarınızında orda çalışması çok iyi benim için her konuda yardım alabilirim sanırım.

rica edrim canım evt aslında bu doğumcular çamlıca şubesinden ümraniye şubesine geçirildiler yani yatışlar yine çamlıcadan yapılıyor tabikide kızlar size yardımcı olurlar ücretler hep aynı sgklıya sezeryan 750 normal 500 pakete gelince içinde bebek aşısı bir tane nst refakatçi ücreti falan gibi ekstre bir şey çıkarsa örneğin ikinci bir nst çekildi taburcu olunca ödüyosun

rica edrim canım evt aslında bu doğumcular çamlıca şubesinden ümraniye şubesine geçirildiler yani yatışlar yine çamlıcadan yapılıyor tabikide kızlar size yardımcı olurlar ücretler hep aynı sgklıya sezeryan 750 normal 500 pakete gelince içinde bebek aşısı bir tane nst refakatçi ücreti falan gibi ekstre bir şey çıkarsa örneğin ikinci bir nst çekildi taburcu olunca ödüyosun

çok teşekkür ederim bu hafta gidicemm inş.

[FONT="Palatino Linotype"]canım benim senin adına inan çok sevindim kafan karmakarışıktı sanırım doğumu nerede yapacağın konusunda değilmi yavaş yavaş netlik kazanıyor galiba dr hakkında ilk izlenimlerin olumluydu demek genel anlamda peki sen sormadan söylüyormu yoksa sen sormadan cevap vermiyormu [/FONT]

Back
X