ÜMRANİYE hospitalium da doğum ??

HOSPITALIUM ÇAMLICA DA En iyi Mehmet bey ,hem yoğun değil hemde 3-4 yıldır o hastanede .SGK anlaşmalı Normal doğum tavsiye ediyor.İsteğe bağlı sezeryanede hayır demiyor.Kime tavsiye ettiysem hepsi memnun kaldı.Ama hastane orta -iyisınıf arası başka yerde doğum yaptırıyor mu bilmiyorum?Bu sınıf hastanelere göre doktor kalitesi çok iyi diye düşünüyorum.444 50 60 tan randevu alınıyor.

Dr. Bahar Besen'ne giden ve normal doğum yapan var mı arkadaşlar ?
Ben ilk doğumumu normal yaptım başka hastanede, şimdi Bahar Hn.ma gidiyorum çok da memnunum ama gereksiz yere sezaryana alınmak istemiyorum ve Bahar Hn.ı sezaryancı diye okudum bi sitede içime kurt düştü

Dr. Bahar Besen'ne giden ve normal doğum yapan var mı arkadaşlar ?
Ben ilk doğumumu normal yaptım başka hastanede, şimdi Bahar Hn.ma gidiyorum çok da memnunum ama gereksiz yere sezaryana alınmak istemiyorum ve Bahar Hn.ı sezaryancı diye okudum bi sitede içime kurt düştü

Merhaba canım,öncelikle Allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin :55:
Bahar Besen annemin de doktorudur.12 sene önce kardeşimi o doğurtmuştu :30:
Annem bi düşük yaptığında acıbademe gidiyordu orda doktorundan hiç memnun kalmadı Bahar hanım ona ilaç gibi gelmişti.
Çok memnun kalmıştı.Kardeşim 4,5 kilo olmasından ve annemin yaşının ileri olmasından dolayı normal doğum riskliydi.
Bu yüzden sezeryan yaptı.Bilindik sezeryan şikayeteri dışında bi durum olmadı.
Normal doğum yapmak istediğini söyledin mi?Tepkisi ne oldu Bahar hanımın?

söyledim canım hatta ilk doğumum da normaldi ...
ama en son gittiğimde bunları unutmuş olmalı ki ; doğum zamanı için konuşurken gayri ihtiyarı '' biliyorsun ama sezaryanda biraz daha önce alıyoruz'' dedi
ben de şaşırarak ''normal olucaktı, ilki de normaldi'' deyince ''haa tamam o zaman'' dedi.. o yüzden de içime kuşku düştü pimpiriklendim aslında ..
yoksa dr. olarak çok memnunum ben de

söyledim canım hatta ilk doğumum da normaldi ...
ama en son gittiğimde bunları unutmuş olmalı ki ; doğum zamanı için konuşurken gayri ihtiyarı '' biliyorsun ama sezaryanda biraz daha önce alıyoruz'' dedi
ben de şaşırarak ''normal olucaktı, ilki de normaldi'' deyince ''haa tamam o zaman'' dedi.. o yüzden de içime kuşku düştü pimpiriklendim aslında ..
yoksa dr. olarak çok memnunum ben de

Canım hemen tedirgin olma belki karıştırmıştır aklı bulanmıştır. :1:
Sen kararlı görün normal doğum yapmakta ki gerekli olmadığı taktirde seni teşvik etmeye çalışmasın.
Bazı doktorlar ne meraklı oluyo sezeryana yaa ben olsam normal doğum gibi doğal bişeyi her annenin tatmasını isterdim :34:
İlk bebişin nerde doğdu peki?O doktorundan memnun kalmadın sanırım

ilk doğumum Ümr. Erdem Hast.de oldu..
dr. fena değildi genç ve bekar bi bayandı yani Bahar Hn. kadar tecrübeli değildi...
doğumdan hemen sonra plasentanın da çıkması gerekirken, plasenta içeride kaldı diyerekten bana narkoz verdi plasentayı çıkardı
narkoz ekstraya giriyor diye de bizden ekstra ücret alındı.. artık günahını almıyım da dr. bilinçli mi yaptı bilemiyom
neyse artık hayırlısı bakalım

ilk doğumum Ümr. Erdem Hast.de oldu..
dr. fena değildi genç ve bekar bi bayandı yani Bahar Hn. kadar tecrübeli değildi...
doğumdan hemen sonra plasentanın da çıkması gerekirken, plasenta içeride kaldı diyerekten bana narkoz verdi plasentayı çıkardı
narkoz ekstraya giriyor diye de bizden ekstra ücret alındı.. artık günahını almıyım da dr. bilinçli mi yaptı bilemiyom
neyse artık hayırlısı bakalım

kizlar bu hastanede aylik kontrol ve testlere nekadar ucret oduyorsunuz bi de onerdiginiz doktor ismi varmi?

Back
X