ümraniye hospıtalıum, tülay gönenç......

ben ilk kez gittim memnun kaldım ama daha önce gidenlerden bilgi görüş almak istiorum

kızlar tülay hanımın ismini hiç duymadınız mı yada içinizde hastası olan yok mu?

canlar peki aynı hastanede bahar besen i duydunuz mu memnun musunuz

merhaba ben bugun gittim kendisine,arkadasim tavsiye etmisti ama aradigimi yine bulamadim sanirim
cok yogun olmasi ve ikili test konusudnaki israri hosuma gitmedi

bir de bana ikili testi intenetten felan arastirip karar vermemi soyledi
bence bir doktorun bunu tavsiye etmesi hic de hos degil

doktor aramaya devam

GerÇekten mı??? Off ya halbukı aradıĞımı belkı bulmuŞumdur demıŞtım( Çok gÜleryÜzlÜ anlayıŞı ıyı dınleyıcı olarak gÖrdÜm kendısını tane tane anlattı bana herŞeyı ama ılk kez gıttıĞım ıÇın bıraz tereddÜtlÜyÜm ılerde de aynı Özenı gÖsterır mı acaba tavsıyelerınızı beklıyorum

ben de tavsiye uzerinde gittim tabii ki herkesin anlasabilecegi doktor tipi farklidir
siz anlastiysaniz devam edebilirsiniz,bana oyle bir ani denk gelmis olabilir :)

kızlar bu sitede hangi dr u yada hastaneyi yazsam bi yorum tavsiye alamıyorum malesef.. ne olur yazınopuyorumnanaktan

merhaba
siz de benim gibi doktor arayisindasiniz sanirim :)

bana tavsiye edilen doktorlar var ,en yakin zamanda ben de gitmek istiyorum,size de yazayim....
Uskudar hospitalturk,Ozgur Hanim
Medipol ,Leyla Hanim,ancak 40 gun sonrasina randevu aldim ama cok iyi bir doktor deniliyor...

Ozel muayenehanesine giderim derseniz Dilek ve Feriha Hanimlar var tavsiye edilen :)

teşekkür eederim canım..

hospıtalıum bana yakın ama dr bahar besen i duymuştum o da yoğunmuş yani 1 hafta sonrasına veriyorlar randevuyu.. merak ediyorum acaba çok tanındığı ve insanların biribirine abartılı bi şekilde anlattığı için mi bu kadar yoğun yoksa gerçekten mükemmel bi dr olduğu için mi????* özlem hanımı duymmaıştım hiç sen ona mı gidiyorsun

Ben de tülay hanımı ii diye duydum arkadaşımın ablası 2 doğumunuda orada yapmış çok mennun olduğunu söylemişti bende ALLAH kısmet eder de hamile kalırsam ona gitmek istiyorum
Ben ilk doğumumu üsküdar anadolu hastanesinde yaptım Dr. Yeşim hanım yaptı sezaryanımı çok memnun kaldım ama tek sorun hastanede yoğun bakım ünitesi olmaması......

hospıtalıumda sıra beklemeden rahatça Dr.Mehmet Beye muayene oluyorum.Doktora 40 gün randevu mu olur .Ben ne zaman gitsem Doktorumu görebiliyorum.

Merhabalar..Tülay Günenç mükemmel bir doktor. Kendisi Üsküdarda yeni açılan via hospital Selimiye hastanesinde hasta kabulüne başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…