Ümraniye kadın doğum hastanes

Hayalet89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
40
10
88
35
selam anne adayları. Ümraniye devlet hastanesinde doğum yapan varmı?yada devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünen varmı?Yada ümraniye çevresinde hangi hastaneye gidiyorsunuz?????

O hastanede bi defa muane oldum çok memnun kaldım cihazları çok iyiydi. Yeni yapışmış zaten. Ankara'da yaşıyorum İstanbul'a iş için gitmiştik.

Bende bir defa gittim. Ama doğım nasıl onu merak ediyorum. Olmazsa özele gitmeyi düşünüyorum

ben ümraniye devlet hastanesine gittiğimde bana doktor niye geldin dedi :KK70: Hangi doktor böyle der ki.. ayrıntılı sonucunu göstermeye gitmiştim bana zaten yeni bakılmış bebeğine bakmamıza gerek yok dedi.. Ama hoşuma giden kısım bana vitamin vs vermesiydi.. kan tahlili vs istedi ki hamilelik başlangıcında istemişlerdi sadece özel hastanede...

ama öncesinde çakmak erdem hastanesine gittim gayet memnunum düzenli olarak oraya gidiyorum şimdi..

ben ümraniye devlet hastanesine gittiğimde bana doktor niye geldin dedi :KK70: Hangi doktor böyle der ki.. ayrıntılı sonucunu göstermeye gitmiştim bana zaten yeni bakılmış bebeğine bakmamıza gerek yok dedi.. Ama hoşuma giden kısım bana vitamin vs vermesiydi.. kan tahlili vs istedi ki hamilelik başlangıcında istemişlerdi sadece özel hastanede...

ama öncesinde çakmak erdem hastanesine gittim gayet memnunum düzenli olarak oraya gidiyorum şimdi..
Çakmak erdemde normal doğum ücreti ne kadar biliyomusunuz

Back
X