Ümraniye ve çevre semtlerde çocuk doktoru arıyorum

ikizlerinAnnesi

Daima Şükür !!!
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
444
0
96
İstanbul
arkadaşlar 4 aylık ikizlerim var gittiğim doktordan tecrübesi olmadığı için memnun değilim ve acilen yeni bir doktor bulmalıyım istiyorumki yavrularımın iyi bir doktoru olsun ve hep onun gözetiminde büyüsünler çünkü doktorun geçmişi bilmesi her zaman yeni hastalıklarda anlam ifade etmektedir

uzun lafın kısası bana tavsiye edeceğiniz Ümraniye ve çevre semtlerinde ssk anlaşmalı çalışan hastane ve çocuk doktoru varmı ?
 
arkadaşlar 4 aylık ikizlerim var gittiğim doktordan tecrübesi olmadığı için memnun değilim ve acilen yeni bir doktor bulmalıyım istiyorumki yavrularımın iyi bir doktoru olsun ve hep onun gözetiminde büyüsünler çünkü doktgeçmişi bilmesi her zaman yeni hastalıklarda anlam ifade etmektedir

uzun lafın kısası bana tavsiye edeceğiniz Ümraniye ve çevre semtlerinde ssk anlaşmalı çalışan hastane ve çocuk doktoru varmı ?

ben uzun zaman boyunca atlas hast.cavıt aydogduya gıttım.ne zaman gıtsek aaa tıkanmıs astım krızıne gırer.hemen yatıs yapalım hava oksıjen verelım falan deyıp cocugu yatırıyodur.esımde gıresunlu dr.da gıresunlu oldugu ıcın cavıt beye gıdecez dıyodu baska bısey demıyodu.en sonunda cavıt bey 5 yasındakı oglum ıcın agızdan hortum salıp cıgerlerıne bakacagız deyınce ben koptum kesın tavrımı koydum baska dr.bulucam dedım,ınternetten konunun uzmanlarını arastırdım, en azından cavıt beyın soyledıklerı dogrumu dıye sormalıydım baska dr.a.
astım-allerjı-enfeksıyon hast.uzm.prof.dr.mustafa bakır ı buldum bagdat cd.muayenehanesı.ssk baglantısı yok.bana ogluma uygulanan ılacların dogru oldugunu ancak verdıgımız ılacların dozunun yetıskın bır ınsanın bıle almaması gerektıgı kadar cok oldugunu soyledı.oysakı o yuksek dozdakı kortızonlu ılacları ogluma 2 yıl boyunca verdırmıstı eskı cocuk dr.cavıt bey.mustafa bey ıse tek olcek ıle aynı ılac ıle hastaneye yatmadan oglumu bır yıl ıcınde saglıgına kavusturdu.son 1.5yıldır ılac falan kullanmıyoruz,astım rahatsızlıgı kalmadı oglumun.tabıkı yıne dıkkatlı davranıyoruz,ama ıyı cok sukur oglum sımdı.demek ıstedıgım evet dr. coooook onemlı.semt olarak sartlamayın kendınızı,uzak bıle olsa guvenılır ve ıyı olsun dr. bırde sureklı antıbıyotık veren doktorlar her usutmede bır yıgın ılac yazan doktorları guvenılır bulmuyorum artık.ozellıkle cocuk doktorları carsaf gıbı recete yazdıklarında ıyı doktor olduklarını sanıyolar,oysakı sureklı yazılan antıbıyotıkler cocugun bebeın bagısıklık sıstemının gelısmesını engellıyomus.mustafa beyın ucretı cok oldugu ıcın cok gerektıgınde gıdıyorum ancak onun dısında bır dr.gıtmıyorum,gıtsem bıle grıp ıcın falan,verecegım ılacı ılacı dr.mustafa beyı arayıp hanı eskı rahatsızlıgını tetıklermı dıye sorup ondan sonra verıyorum.
 
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım Cavit beyi biliyorum herkesin kalbinde üfürümü duyan bir gidişte cepte para bırakmayan sonuçta bir işe yaramayan tek doktordur kendisi neyse sen zaten kurtulmuşsun

semt bakmak zorundayım çünkü eşim devamlı iş yerinden izin alamıyor bende bana yakın olsun istiyorumki arabaya atıp yavrularımı götürebileyim malum tek değillerki otobüslerle gideyim ;)
 
Back
X