ümraniye yada üsküdar da iyi bir hastane ve doktor

nokasem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
43
0
46
Kocaeli
6 aylık hamileyım kocaelinden istanbula taşındım 1-2 doktora gittim rastgele ama begenmedim izmitteki dktorumu aradım açıkçası varmı bildiğinz iyi bir doktor

ümraniye medicana hastanesinde Zehra KOÇER çok tatlı bir doktor tavsiye ederim.
bende çok doktor gezdim 3 tane düşüğüm oldu bir türlü sebebini bulamamışlardı zehra hanımla sorunlarımı çözdüm.Şuanda tedavi sürecindeyim.

bnde medicanada sibel hanıma gitmiştim ama erken doğum riskim oldu evime daha yakım olan erdem hastanesinde emel hanıma devam ettim.iyi bir doktor.medicanadan sibel hanım ve zehra hanım iyi ama randevu ile gitsen bile sıra bekliyosun çok yoğunlar.erdem hastanesindede emel yıldırım ve ayşe katrancıyı tavsiye edbilirim.
özel muayenehaneye gidersende üsküdarda dilek yağmur çok iyi bir doktor

bide maddi açıdan erdem hastanesi daha uygun geçen sene normal doğum 350 tl ydi sanırım
sezeryan 750 tl isteğe bağlı sezeryanda 1100 tl hatırladığım kadarıyla
medicana normal 1200 tl civari sezeryan 2000 dilek hanımada giderseniz oda medicanada yaptırıyo doğumları yani fiyatlar aynıdır

peki bu yakada personeli sırf bayan olan bir hastane var mı? ben şuanda yenibosna da nisa hastanesine gidiyorum daha hamilelğmn başındayım.fakat kavacıkta oturuyorum ve normal doğum düşünüyorum eğer normal yaparsam buralarda bir yer bulmam lazım

bayan doktor şart değil derseniz tavsiyem Dr.Mehmet bey HOSPITALIUM ÇAMLICA hst.çok bilgili ve ilgili doktor.:61:

Back
X