umraniye zeynep kamilde dr onerisi yardm edin lutfen :(

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Kizlar dr onerisinde bulunur musunz bna yardmci olun lutfen asilama yaptirmayi dusunuyorum ama dr bilmiyorm ve hastane nasil gidenler yardmci olsun lutfen

bende testleri yapmaya calisiyorum orda tedavi olmak icin neden memnun kalmadiniz ben infertiliteye bi defa gitmistim

bende testleri yapmaya calisiyorum orda tedavi olmak icin neden memnun kalmadiniz ben infertiliteye bi defa gitmistim
Yok ya orada ınsanın psıkolojısı bozulur aynı anda 5-6 hasta aldı ıcerı muayene ederken perdenın arkasında beklıyo kadınlar ustelık pat dye muayene ettı agrm oldu yanı ve aynı masada asılama yapıyo aynı masada muayene edıyo sıstem berbat özelde yaptrcm asılamayo bı kac ay sonra

bende cektircem bi hafta sonra tedaviye bidaki ay baslarim ama neeye gitsem karar veremiyorum

ilk tedavim olcak hic olmadim gittigimde hormon tahlilinde tsh yuksek cikio onu dusur diolar ilac kullaniyorum yine olmuyo sperm testi smear testi hormon testi yaptirdik yumurtaliklarim iyi ama 2 senedir olmuyo bide tedavi edebe hic rastlamadim hep zeynep kamile yonlendiriyolar kisirliga biz bakamayiz orasi en iyi yeri diolar zaten maoralimiz yerlerde sinir edip gonderiyolar

Hmm anladm canm tsh ıcın bıtkısel çözümler arayablrsn ıns rabbım nasıp eder zeynep kamılı bn hc begenmedm ya ne bılım kafam karıstı orda asılama yaptrrsan özel yaptırırm ben ama sn bılırsn ıns gerek kalmadan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…