Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Umraniyede kendi evinde yqda kendi evimde 18 aylik kizima bakici ariyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Eslemzeyneppp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
3
0
1
40
Merhaba 18 aylik bir kızım var umraniye necip fazil mah ikamet ediyorum calismaya basliycagim icin kızıma bakicak merhametli Sabırlı Allah korkusu olan birine ihtiyqcim var...kendi evinde bakicak olursa camera sitemi kurdurmak istiyorum akşam çocuğumu alınca kendisi sitemi kapatirsiniz ozaman problem kalmaz...aynı şekilde benim evimde bakıldığında camera olucak. ..hanımlar başta söylemek istiyorum çok fazla Fiyat veremiyorum keşke verebilsem...kendi evinde bakarsan 600 tl benim evimde bakarsa ll 1000 tl civarı verebilirim. ..etrafınızda tanıdık kişiler falan varsa iletirseniz sevinirim ...ayrıntılar görüşülür

Eklentiler

• 20190620_200205(0).webp
    20190620_200205(0).webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 66
Böyle bir forum ortamından, kızınıza bakıcı arıyor olmanızı doğru bulmadım açıkcası..
Yani siz annesisiniz tabi ki en iyi siz bilirsiniz ama ben evladım için böyle bir şey yapmam şahsen..
Ne olduğunu kim olduğunu bilmediğim insanları ne evime sokar çocuguma baktırırrım nede cocugumu onların evine yollarım.. Hrgün binlerce haber izliyoruz,, duyuyoruz. cok yanlıs .
Etrafınıza haber verin, tanıdık bildik illaki biri çıkar veya bunun için kurulmuş bir çok danışmanlık şirketi var.

En azından daha sağlam olacağı kesin.

Bende burdan aramazdım bakıcı yı ya. Burası fake hesplarla dolu. Yavrum küçück daha. İnşallah kalbinize göre birisini bulursunuz.

Emin olun sizin bu söylediğiniz şeyleri ben dusundum evet danismanlik şirketleri var ama fiyatların altından kalkmak ve kendimde bizzat 10 sene yatili çalışmış biri olarak zaten bunları biliyorum. ...ve zaten danismanlik şirketinden herhangi bir internet sitesi gazete ilanından bulsam bile hepsi benim için yabancı tabiki konuşup tanışıp öyle yola çıkılarak kendi evimde olduğunda camerada izlenilen bakıcı evinde ise camera sistemi suan şirketler bedava gelip kuriyorlar. ..sadece ayda kullanım ücretini oduyorsunuz....ben kızımı akşam alınca camera sistemini kapatir lar iki taraf içinde güvenli olur....ve dediğim gibi maddi gücüm olsa zaten bukadar uğraşmadan çok rahat bulabilirim. ..etrafta es dost akraba bulabilmek zaten günlerce sitelerde dolaşmam. ...b3nde bukqdar küçük savunmasız bebeğini elbetteki yabancıya bırakıp çalışmak istemem ama şartlar malesef. ..

Back
X