ümraniyede oturan anne adayları

sedacım ben bi kere muayene için erdem hastahanesine gitmiştim...orda özlem hanım vardı tesadüfen ona göründüm asistanı da akrabam çıktı...memnun kaldım çok anlyışlı ve güleryüzlü bi bayan...bende ona gitmeyi düşünüyorum canım...

afiyet hastanesinde fazilet hanım var çok iyi ve ilgili tavsiye edrim tandevuyla gidebiliyosun ve 1 hafta önceden alman lazım bende ümraniyede oturuyorum ve gebeliğimde ona gidecegim bende çok araştırdım fazilet hanıma önceden gittimde sevgiler

merhaba ben 19 haftalık hamileyim AFİYET HAST.gidiyorum fazilet hanım doktorum süper bi doktor eli çok hafif ve anlayışlı biri.birde aynı hastahende serçin hanım var oda çok iyi onada bi arkadasım gidiyor oda çok memnun doktorundan.umarım yardımcı olmuşumdur artık tercih senin.

ERDEM HASTANESıNE gitmede nereye gidersen git
bütün doktorlarından nefret ediyorum çok ihmalkarlar hepsi hemde hiç abartmıyorum hikayemi yazsam gözleriniz açlır
sadece doğum yapıcam diyorsanız gidin doğum iyi ama kontroller aslaaa sakınnn

bu lafımı biraz yiyorum mustafa ateş tavisye derim erdem

Son düzenleme:
ümr de ki bütün hast araştırdım afiyet hast gittiğimde ise oradaki görevli eğer gebeliğiniz riskli ise burada doğum yapmayın acil durumda yapabileceğimiz bişey yok başka yere sevk ediyoruz dedi ve sinir oldum çıktım muayene olmadan.. şuan 35 haftamdayım ve 9.haftamdan itibaren medıcanaya gidiyorum çokta memnunum sadece maddi olarak biraz zor ama gözüm kapalı bi tek oraya güvenebilirim riskli bir hamileliğim olduğundan..ama malesef doğum için başka yer bakmam gerekiyo..:(

16 Haftalık hamileyim Erdem hastanesine gidiyorum ve çok memnunum bi çok tanıdığım orda doğum yaptı.Dr Özlem hanım.Doğum üniteleri Acil durumlar için önlemleri herşeyiyle bence çok iyi bir hastane...

Bende çekmeköyde oturuyorum...
erdem hastanesine zeynep yeşim hanıma gittim, ilk muayeysinden memnun kaldım...
ama onunlamı devam etmeliyim bilemiyorum...
zeynep yeşim hn.'a giden varmı aranızda?

doğumda kötü değil sağlıklı birgebelik geçiriyorsan iyi bir hastane ama sorunlubir gebelik geçiriyorsan asla
özlem hanım da evt çok sevecen bir dr orda 15 gün yattım nöbette olduğu gün bakmıştı bana çokta ilgiliydi ama iş işten geçmişti orda sayabileceğim ihmalkar dr... birincisi ADALET ZATİ ikinci FUNDA DEMİR üçüncü EMEL TÜRKOĞLU( aslında ne olduğunu anladı bende ama funda hnm gidiyorum diye müdahale etmedi o izindeyken acilde) SORUNLU BİR GEBELİK YAŞIYORSANIZ GİTMEYİN
onun haricinde bebeğin cinsiyetini çok iyi tahmin ediyorlar bebeğin elinikolunu gösteriyorlar banada herşey iyi bebekler iyi dediler ama sen benim söyledğim halde rahim boyuma bakmıyor açılma yok siyorsan sonra gittiğimde 3 cm olmuş diyorsan ben sana doktor değil cani derim katil derim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende çekmeköyde oturuyorum
Erdem hastanesinde erkek dr var zaten bir tane kalabalıkta olmuyor ve çok ilgili bir dr. süper adam yani moral de veriyor çok yakın arkdaşım gidiyordu bende yanında kontrollerine gidiyordum

yağmurcum kötü tecrüben için çok üzüldüm, bi kaç topiğinide okumuştum hatırlıyorum...
Allah birdaha öle kötü günler yaşatmasın...
Cnm şuan ben çok yeni bi hamileyim, sorunlu bi hamilelik mi bilmiyorum? sorundan kastın nedir cnm örenebilirmiyim?

sorunlu derken kanamalı ağrılı bulantılı işte bu şekilde hamilelikten kastım yani hamileliğiniz çok iyi geçiyorsa gezip dolaşıyorsanız rahatça gidin derim
Teşkkürederim canım bu arada sağol
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

sorunlu derken kanamalı ağrılı bulantılı işte bu şekilde hamilelikten kastım yani hamileliğiniz çok iyi geçiyorsa gezip dolaşıyorsanız rahatça gidin derim
Teşkkürederim canım bu arada sağol
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

amin cnm tşk ederim, sağlıklı bi şekilde sende kavuşursun inşallah meleğine...
henüz yeni hamiş (3-4 haftalık) olduğum için bel ve karın ağrısı var, ama bu herkeste varmış sanırım normalmiş yani, çok şükür kanamam yok...
tavsiyelerine uyucam cnm Allah razı olsun...

ben kendimi bildim bileli ümraniyede oturuyodum evlendim yine ordaydım fakat 2 ay önce çekmeköy şahinbeye taşındım ama medıcanayı bırakamadım hala..
erdem hast ile ilgili 10 kişiyle konuştuysam 9 u enfeksiyon riskinden bahsediyor ve kısa süre önce bir ark orada normal doğum yaptı 6 saat sonra bebeğiyle taburcu oldu fakat ertesi gün bebeğine enfeksiyon ve yüksek derecede sarılık teşhisi kondu başka hastanede..çok pişman oldu erdeme gittiği için..
ama bilemem tabi belki bu olay bi istisnadır yada kötü bi kader sadece paylaşmak istedim

altunhan canım bende çekmeköy şahinbeyde oturuyordum beykoza gelin geldim
ailem hala orda
bende beykozdan kalkıp erdem hastanesine geliyorum
çünkü görümcemin kızı 20 günlükken fıtık olmuştu ameliyatını erdemde yaptırdık
çok memnun kaldık, güzel geçti, hiçbir sorunla karşılaşmadık
6 ay öncede eltim orda doğum yaptı, hemde normal doğum
çalışanlarından tutun doktorlarına çok ilgiliydiler
doktoru Adalet Zati ydi ancak doğumun olacağı hafta izne ayrılmıştı, Ayşe Katrancı hanımı tavsiye etti bize
bize ona gittik, kadın mesaisi dolduğu halde gitmedi ve eltimin doğumunu gerçekleştirmeden ayrılmadı hastaneden
1 gece kaldık, gece kontrol edip durdular, bi problem varmı diye
temiz deseniz o konuda hiç tereddütümüz olmadı, hijyen bir hastane çünkü

velhasılı kelam bende oraya gidiyorum Adalet hanıma, şimdilik iyi
bundan sonrada öyle olur inşallah, kısmet olursada erdemde yapcam doğumu

Back
X