- Konu Sahibi sehnsucht06
-
canım ben Ankaradayım ıstanbulda eminim satan çok yer vardır ama Ankarada pek fazla yokemimönüne baktınmı yada fatihdede çok güzel hacı kıyafeti satan yerler var ordan temin edebilirsin
evet bende çok beğendim anneme göstercem akşam
bu çok guzelmısa.s.
ortta doğu kıyafetleri satan yerlerde elbiseli pantolonlar falan oluyor.onlarla rahat ediliyor
ben gittim canım Rabbim kabul ederse inş..orda renklide giyilebilir tabi neden giyilmesin bu kişinin kendi tercihi ama benim fikrim dikkat çeken renkler yerine siyah,beyaz,krem tonları daha uygun olur....bende siyah ve krem tercih etmiştim...daha çok şile bezi türündeki kıyafetler daha hafif oluyo çünkü çok sıcak olduğu için ter çeken şeyler olmasında fayda var canım...Rabbim annenin hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin ve umresini kabul etsin inş...:Saruboceq:evet bende çok beğendim anneme göstercem akşam
canım baktık öyle 1-2 yerede annem kilolu biraz..çok dar gibi geldi bize
birde giden arkadaşlar bilirler orda hep beyaz flnmı giyiliyor??renkli çok güzel bi tunik bulduk dizlerine kadar altındada pantalonu var acaba orda renklide giyilirmi??
canım ben gitmedim ama benim fikrim açık renk giyebilir neden giyilmesin sonuçta beyaz olması ışık kırmasından dolayı toz pembe toz mavi filan çok açık yeşil bence hoş olabilir
ben gittim canım Rabbim kabul ederse inş..orda renklide giyilebilir tabi neden giyilmesin bu kişinin kendi tercihi ama benim fikrim dikkat çeken renkler yerine siyah,beyaz,krem tonları daha uygun olur....bende siyah ve krem tercih etmiştim...daha çok şile bezi türündeki kıyafetler daha hafif oluyo çünkü çok sıcak olduğu için ter çeken şeyler olmasında fayda var canım...Rabbim annenin hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin ve umresini kabul etsin inş...:Saruboceq:
evet bende çok beğendim anneme göstercem akşam
canım baktık öyle 1-2 yerede annem kilolu biraz..çok dar gibi geldi bize
birde giden arkadaşlar bilirler orda hep beyaz flnmı giyiliyor??renkli çok güzel bi tunik bulduk dizlerine kadar altındada pantalonu var acaba orda renklide giyilirmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?