Umrumda değil

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Buraya en son erkek arkadaşımla kavga ettiğimizi yazmıştım. Bana argo bir kelime söyledi ve lanlı lunlu konuştu diye. O günden beri 3 gündür sadece kavga ediyoruz.
bu zamana kadar içinde ne varsa döktü diyebilirim.
Bu zamana kadar yaptığım hataları içine dert ne varsa döküldü. Hak verdim. Haklısın dedim. Bir daha yapmam dedim.
Özellikle sevmediği bir arkadaşım var. Onun hakkında. Ben olsam aynı ortama bile girmezdim dedi. Ama benim girmeme o zamanlar müsaade etmişti.
Biraz karışık oldu kusura bakmayın sonuç olarak.
Ben alttan aldıkça haklısın bir daha yapmam dedikçe bana " Nasıl olursan ne yaparsan yap bundan sonra. Umrumda değil. Şu vakitten sonra. Aynı tas aynı hamam eşek başı miyim ben. Söyleyince de birşey farketmiyor çünkü " dedi. Bende "Artık umrunda da değilim " yazdım. Nasıl görüyorsan dedi.
Bende dedim ki " Bir zamanlar en iyi sırdaşım olan insan en zor zamanımda umrumda değilsin dedi. Sana koşardım ellerimi ayaklarımı kırdım. ALLAH pişman etmesin. Hoscakal " dedim. Cevabı ise " koşacak yol bırakmadın be castleinsnow. Hoscakal "

Belki pek çok kez haksız oldum. Ama her defasında ben özür diledim.
Bu aralar gerçekten hiç bir anlamda olumlu şeyler yaşamıyorum. Zor zamanlar geçiriyorum sadece onunla ilgili de değil. Ve bana artık umrumda değilsin dedi.
Bitti artık biliyorum bir geri dönüşü yok. O kadar acı çekiyorum ki şuan.
Nasıl davranacağım bilmiyorum. Bitti daha ne davranması demeyin farkındayım. Sadece ne yapacağımı bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana dediği şeylerden biri ise sen sana yapılmasına müsaade etmediğin şeylerde hassasım diyorsun ama sen yapıyorsun. Çok haksız olduğum durumlarda oldu çok haklı olduğum durumlarda.
Bıkmış artık benden belli. Ne o geri adım atar ne de zor zamanımda umrumda değil cevabını alan ben. Sadece ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Açtığınız konuları hatırlıyorum.

Siz gerçekten uyumsuz bir çifttiniz.

Uyumsuz olmak mesele değil yani herkes bir elmanın iki yarısı değil ama ikinizin de bakış açılarınızdaki farklılıklara tahammülü yoktu, doğal olarak inceldiği yerden kopacaktı.

Kısacası belki tekrar göruşür ve denersiniz ama ben mevcut durumun hayırlısı olduğunu düşünüyorum yani kaçınılmaz son gerçekleşmiş.

Açtığınız konuları hatırlıyorum.

Siz gerçekten uyumsuz bir çifttiniz.

Uyumsuz olmak mesele değil yani herkes bir elmanın iki yarısı değil ama ikinizin de bakış açılarınızdaki farklılıklara tahammülü yoktu, doğal olarak inceldiği yerden kopacaktı.

Kısacası belki tekrar göruşür ve denersiniz ama ben mevcut durumun hayırlısı olduğunu düşünüyorum.
Bende bunun hayırlısı olduğunu düşünüyorum. Bir insan bir insanı zor durumda böyle bırakmazdı.
Fakat şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
Sileyim mi heryerden fotoğraflarımızı yoksa biraz bekleyip mi yapayım bilmiyorum.
Kafam çok karışık

Şu mübarek ayda kendimi hayırlısı buymuş diye kandırmaya çalışıyorum ama olmuyor. İkna olamıyorum. Ne kadar kolaymış birinin umrunda olamamak. Hem de en sevdiğinin. Hemde en zor zamanında.
Hep ne istiyorsun dediğimde bilmiyorum aklım çok karışık seninle iyi olmak istiyorum ama korkuyorum iyi olduktan sonra yine böyle kötü olacağız diye demişti. İstediği benim olmamammış meğerse. O kadar dolu ki içim. Nasıl der umrumda değil diye. İçinden gelerek nasıl der bunu.

Ailem hariç kimse umrumda değil. Hayat felsefem bu. Öneririm.
3-5 yıldır hayatında olan bir erkek sana umrumda değilsin diyorsa elini bırakabiliyorsa tüm kapıları kapat. Sen değersiz misin kendine bunu mu layık görüyorsun.

Bazen olmaz, hani kuş tutsun bir taraf, yaranamaz, beğenilmez, kusur bulunur, hata üstüne hata yapılır.

Bak sana nasihat gibi olacak ama sen, erkek arkadaşınla uyumu yakalayamamışsın.

Üzülme, inşallah karşına seni anlayacak biri çıkacaktır.

20 gün ben icim çıkana kadar aglarken gram damla gözyaşı dökmeden "seni sevmiyorum artık, bir baskasıyla görsem üzülmem" demisti eski erkek arkadaşım. 20 günün sonunda da aslında seviyodum da benden soğu diye dedim demisti.. bi insan sevdigini söyledigini birine 20 gün hiç acımadan sevmiyorum diyebiliyorken, umrumda değilsin demesine sasırmam.

Sakın arayıp sorma mesaj atma bırak. Ciddi söylüyorum sana. Bırak ondan vazgecebildigini görsün. Cok zor evet aramamak mesaj atmamak "yalvarsam belki düzeliriz" diye düşünüp kendini tutmak cok zor. Ama yapman gereken de bu. Bak biz de 9 yıldır sevgiliydik, sonunda benim en sıkıntılı anımda böyle kanata kanata bırakıp gidebildi. 2 ay olacak neredeyse.

Sen de sabret, tut kendini. Özsaygını yitirme son son..

Back
X