Umuda ihtiyacim var :(

adanali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
103
50
selam kizlar azönce drdan geldim ve cok üzgünüm aglamaktan yazamiyorum.Yine bebegimde kalpatisi göremedik.Belki durusundan dolayi olabilir dedi drum.Haftaya tekrar kontrole gidicem.2 haftaönce tüp bebek kliniginde drum kalpatisini görmüstü hatta videosuda var.Birde troidbezlerim yavas calisiyormus :( hep üstüste geliyor.Sizce haftaya kalpatislarini görürmüyüz??

A adanali merhaba.
Inancına göre dua et.. herşeyin hayırlısını dile Tanrı'dan.. olumlu olursa mutluluğunu yaşa, olumsuz olursa ümitsizliğe hiç kapılma.. süreç çok zor cok iyi anlıyorum.. hem maddi hem manevi insan çok yıpranıyor.. ama diyorum ya herşeyin hayırlısı..

Inşallah tekrardan duyarsınız bebeğini de kendini de üzme annesi gönlünü ferah tut guzel olsun hersey..

A adanali merhaba.
Inancına göre dua et.. herşeyin hayırlısını dile Tanrı'dan.. olumlu olursa mutluluğunu yaşa, olumsuz olursa ümitsizliğe hiç kapılma.. süreç çok zor cok iyi anlıyorum.. hem maddi hem manevi insan çok yıpranıyor.. ama diyorum ya herşeyin hayırlısı..
Cok haklisin insan gercekten cok yipraniyor bu yolda.Bu 2. defa basima geliyor 4 ayöncede aynisi oldu.isallah rabbim busefer yüzümü güldürür dedim ama yarim kaldi yine hevesim.Rabbim yanimizda yar ve yardimcimiz olsun.

selam kizlar azönce drdan geldim ve cok üzgünüm aglamaktan yazamiyorum.Yine bebegimde kalpatisi göremedik.Belki durusundan dolayi olabilir dedi drum.Haftaya tekrar kontrole gidicem.2 haftaönce tüp bebek kliniginde drum kalpatisini görmüstü hatta videosuda var.Birde troidbezlerim yavas calisiyormus :KK43: hep üstüste geliyor.Sizce haftaya kalpatislarini görürmüyüz??
Cnm iyi dusun iyi olurr insallah

Öncelikle olumlu düşünmenizi öneririm Rabbim korktuklarınızdan uzak etsin.ama aynısını 6 kez yaşamış biri olarak size şu tavsiyelerde bulunmak istiyorum ;öncelikle bu yazacaklarımı okuyunca bana kızmayın Ne kadar da soğukkanlı demeyin.Bilin ki her kayıp bir yol çizdiriyor insana.Her acı büyütüyor sizi ve bilin ki bu kayıplar aslında size sağlıklı evlatlar İÇİN kapılar açıyor farkında olmadan.Rabbim yavrunuza sağlık ve ömür versin ama oldu ki kaybettiniz lütfen vazgeçmeyin bu kayıplar size bir mesaj unutmayın normal gebelik mi tüp bebek mi bilemiyorum ama lütfen bundan sonraki denemeniz olursa GENETİK TANI mutlaka yaptırın .Ve o tiroidlerle ilgili tedavinizi mutlaka yaptırın.Gerekli önlemleri alın .Ve dua ediyorum ki bunların hiçbirine gerek kalmamış olsun bebeğiniz ufak bir yaramazlık yapıyordur inşallah .

Back
X