Umudu keseyim mi bu aydan ?

sprngg

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
806
460
23
32
Kızlar ovulasyonla takip ettim bu ay. Beş buçuk ay önce kürtaj olduğum için kafasına göre geliyor adet. Hep ileri atıyor sadece geçen ay beklediğim gündeydi. 35. Günüm şu an Bu ay ise 22. Gün pik 23. Gün çatlamayı gördüm. Bayağı geç geldi yani. Sadece çatlama günü ve üç gün öncesini değerlendirebildik.12 Kasım çatlamaydı. İki önce kan negatif. İlişkinin 12. Günü bugün erken gebelik de negatif. Zaten bir belirtim de yok. Kürtaj sonrası adet belirtilerim de kayboldu olmuyor. Yumurtlamıyor desem geçen ay usgde çatlama sıvısını görmüştü doktor. Bu ay zaten koyulaşmayı gördüm. Anlamadım diğeri tek ilişkide olmuştu sorun mu var acaba

Lütfen uzulmeyiniz. Gerçekten gebe kalabilmek büyük bir mucize gecen bu mucizeyi yasamissiniz ama şimdi yaşamıyor olmanız sıkıntı olduğu anlamına gelmez ama bu konuda uzun bir yolculuktan gecen bir insan olarak söylüyorum stres yaptıkça en büyük sebep stres olur. Bende bir dönem çok istiyordum her ay belirti arıyordum kendimi o kadar kastım ki o dönem adetlerim sizinki gibi uzamaya başladı gec olmaya başladım. Bir sefer olmasi sizin için büyük mucize yine olabileceğine dair umudunuz. İsterseniz bi doktora gözüküp genel anlamda bir sıkıntı olup olmadığını da öğrenmeniz sizi rahatlatacaktır.

Mucizeniz sizi buldu mu peki ? Benim düzensizliklerim kürtaj sonrası başladığı için net bir sıkıntı bulamadılar. Yani bir tanesi pcos dedi ama ilk ilişkide hamile kaldığım ve pcosu bet tanımlayacak bir kesinlik olmadığı için de tam tanıyı koyamadı. Tembelleşmiş yumurtalık dedi sadece. Onlar da stresten olduğunu düşünüyor

15ci gun yeniden test yapin silikde olsa varsa çikar

Tüp bebek tedavisiyle ilk denemede çok şükür pozitifi bulduk biz şuan 18 günlük . Ama stresin insana verdiği stres kadar kötü bir şey yok. Ama insan kendine de engel olamıyor. Ben online piskolojik terapilere başlamıştım gerçekten iyi gelmişti düşündüğüm kadar kötü olmadığımı fark ettim zamanla. Birde çalışmak en iyi kafa dagitma yöntemi bence

Kesinlikle stres çok kötü. Bana da diyorlar bir kez hamile kaldın neden olmasın diye. Zaten çok takıntılı bir insanım normalde sürekli en kötüsünü düşünürüm.

Kesinlikle stres çok kötü. Bana da diyorlar bir kez hamile kaldın neden olmasın diye. Zaten çok takıntılı bir insanım normalde sürekli en kötüsünü düşünürüm.
Nacizane tavsiyem öncelikle gidin muayane olun herhangi bir problem yoktur Allah'ın izniyle ama içiniz rahat eder. Sonrasında ise kendinizi meşgul edecek şeylerle edinin muhakkak

Nacizane tavsiyem öncelikle gidin muayane olun herhangi bir problem yoktur Allah'ın izniyle ama içiniz rahat eder. Sonrasında ise kendinizi meşgul edecek şeylerle edinin muhakkak
Sağ ol canım. Umarım seninki de sağlıklı bir şekilde ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…