M MaviRe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 1.682 1.426 48 27 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #1 Kızlar adetim 4 gün geçti açık kahve sümüksü akıntım başladı normal mi yoksa adet mi olucam acaba
Z Zehra Betul Sevde Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2019 256 165 53 41 27 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #2 MaviRe .!.: Kızlar adetim 4 gün geçti açık kahve sümüksü akıntım başladı normal mi yoksa adet mi olucam acaba Genişletmek için tıkla... Hamilelikte hafif akıntı olabiliyo ama adette olabilir eğer adet gibi olmazsan kan testi yaptır bence ,idrar testi için biraz zaman geçmesi lazim
MaviRe .!.: Kızlar adetim 4 gün geçti açık kahve sümüksü akıntım başladı normal mi yoksa adet mi olucam acaba Genişletmek için tıkla... Hamilelikte hafif akıntı olabiliyo ama adette olabilir eğer adet gibi olmazsan kan testi yaptır bence ,idrar testi için biraz zaman geçmesi lazim
M MaviRe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 1.682 1.426 48 27 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #3 Zehra Betul Sevde .!.: Hamilelikte hafif akıntı olabiliyo ama adette olabilir eğer adet gibi olmazsan kan testi yaptır bence ,idrar testi için biraz zaman geçmesi lazim Genişletmek için tıkla... Pozitif cikarsa kanda düşme tehlikesi varsa dusmemesi için bisey yapilabilir mi
Zehra Betul Sevde .!.: Hamilelikte hafif akıntı olabiliyo ama adette olabilir eğer adet gibi olmazsan kan testi yaptır bence ,idrar testi için biraz zaman geçmesi lazim Genişletmek için tıkla... Pozitif cikarsa kanda düşme tehlikesi varsa dusmemesi için bisey yapilabilir mi