umudum 2014 diyenler...

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.627
10.221
773
Ankara
inşallah bu yıl ben ve benim gibi anne olmak isteyen herkese uğurlu gelir. hayırlı, uğurlu ,bol bebekli şiş göbekli bi yıl olur:)))

umutlarımız tükenmeyecek! daha güçlü daha istekli daha mutlu olcaz pozitif düşünmeyi elden bırakmayacağız !!!!

benim gibi umudunu 2014 e erteleyenleri bekliyorum dertleşelim duygularımızı paylaşalım!!!:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
Hayırlı oldun topikin.. Güzel dilekler için amin demeden geçemezdin.. Amiiiinnnn inşAllah sağlıkla birlikte bebişimizde olur.

umudum 2014 diyenlerden biride benim ; (rabbim tez zamanda bizede hayirli saglikli bebisler gonderir insallah bu ay bal tarcin corek otuna basladim sogan kurunede baslicam adetimin yedinci gunundeyim bakalim hersey kismet birbirimize bolca dua edelim kizlar...bu arada topigin hayirli olsun minnie:nazar::nazar::17:

Aminn canımm inşalllaaahhhh
inşallah.............

umudum 2014 diyenlerden biride benim ; (rabbim tez zamanda bizede hayirli saglikli bebisler gonderir insallah bu ay bal tarcin corek otuna basladim sogan kurunede baslicam adetimin yedinci gunundeyim bakalim hersey kismet birbirimize bolca dua edelim kizlar...bu arada topigin hayirli olsun minnie:nazar::nazar::17:
soğanı ben de yapcam bu ay bi de meryem suresine başlayacağım ....dediğin gibi birbiimize dua edelim Rabbim çok büyük bizleri de görüyor

arkadaşlar bi de tesbihle 707 adet ya varis çekin ....aklınıza geldikçe çekin bende tesbih matik onunla yapıyorum yolda bile çekiyorum

minnieeee tatlıımm, konun hayırlı olsun , uğurlu gelir inş. bende şubat yada martta başlıcam inş tekrar çalışmalara, bu kez sonuna kadar hayırlı bi şekilde dvm eder inş.,

RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA ( hz. zekeriyanın duası , kuranda da geçiyor çok yaşlı olduğu için bebeği olmuyormuş ve bu duayla olmuş tatlım, okumak isteyen arkadaşlar netten baksın , rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.

minnieeee tatlıımm, konun hayırlı olsun , uğurlu gelir inş. bende şubat yada martta başlıcam inş tekrar çalışmalara, bu kez sonuna kadar hayırlı bi şekilde dvm eder inş.,

RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA ( hz. zekeriyanın duası , kuranda da geçiyor çok yaşlı olduğu için bebeği olmuyormuş ve bu duayla olmuş tatlım, okumak isteyen arkadaşlar netten baksın , rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.

canım sağol.konu hem bana hem de benim gibi anne aday adaylarına uğurlu gelir inşallah:) ben de tedaviye başlamak istiyorum ama psikolojik olarak çok hazır deilim bende mart gibi geçiriyorum artık aklımdan.inşallah pozitif sonuçlar alırız.

bu arada hz. zekeriya nın duasını bi ara okuyordum şu an ya varis çekiyorum meryem suresine başladım

Back
X