• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudum nisanda güzel haber almak kızlarrr gelinn dertleşelimmm

sykapusuz

❤Baldamlası ve kartanesinin öyküsü❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
2.202
1.349
448
ÇARŞAMBA GÜNÜ 2. AŞILAMAM OLACAK KIZLAR İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY GÜZEL HABERLER ALIRIZ:16::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bugün 12. Günüm inşallah olmammmm

adet oldummm yaaa 2. aşılamam da tutmadı malesefff:43::43::43::14::14::14::50::50::50:

Merhaba bizde 1 senedir düşünüyoruz kasımda dr gittim bütün testlerimi yaptırdım herhangi bişy cıkmadı
adetimde düzenli ve agrısız dr ocak ayında yumurta olgunlaştırma hapı ve ipnesini verdi sonra subatta dogum kontrol hapı verdi martta tekrr hap ve iğne yanlız bn hp olarak 5 gün tek doz se ile başlayn bi hapdı martta tekrar kontrole gittim dr kist gördü belki çikolata kistı olabilirmiş zaten beklıycz bu ay bn rahim filmi istemiştim onu cekelim dedi ondanda bi sorun cıkmadı şimdiye kdr bi sorun yokkn kist olma ihtimali olabilirmi şimdiye kdr olmaması inşş degildir

Benimde esimde problem . bu ay tup bebek tedavisi gorecez insallah tutar rabbim tum isteyenlere versin.

amin canım inşallah tutunur bebeğin sana bize güzel haberler verirsin

Merhaba bizde 1 senedir düşünüyoruz kasımda dr gittim bütün testlerimi yaptırdım herhangi bişy cıkmadı
adetimde düzenli ve agrısız dr ocak ayında yumurta olgunlaştırma hapı ve ipnesini verdi sonra subatta dogum kontrol hapı verdi martta tekrr hap ve iğne yanlız bn hp olarak 5 gün tek doz se ile başlayn bi hapdı martta tekrar kontrole gittim dr kist gördü belki çikolata kistı olabilirmiş zaten beklıycz bu ay bn rahim filmi istemiştim onu cekelim dedi ondanda bi sorun cıkmadı şimdiye kdr bi sorun yokkn kist olma ihtimali olabilirmi şimdiye kdr olmaması inşş degildir

doğum kontrol hapını genelde kist oluştuktan sonra gitsin diye veriyorlar canım bende serephone kullandım 2 defa günde 1 tane . kist olsa da engel değil korma herşeyin çaresi var

amin canım inşallah tutunur bebeğin sana bize güzel haberler verirsin

doğum kontrol hapını genelde kist oluştuktan sonra gitsin diye veriyorlar canım bende serephone kullandım 2 defa günde 1 tane . kist olsa da engel değil korma herşeyin çaresi var

Amin canim insallah rabbim bu guzel haberi vermeyi cumlemize nasip etsin

Ankaradayim. Esinin ssk yada bagkurdan 900 is gunu prim gun sayisini istiyolar eger yetiyosa ucretsiz oluyo yani 1 milyar kadar

aaa iyiymiş canımm bende devlete gidiyorum 3. aşılama bi daki ay olacak sonra rapor verecekler öyle tüpe geçeceğiz ama tüpte şans çok yüksek aşılama da %15 sadece bizimde 900 den fazla prim ama burada farklı ben istanbuldayım

Ben nisan 4 de asilamami yaptirdim persembe gunu kan vericem Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin. Ama belim agrio arti adet sancim var olmadi galiba:(

hiç belli olmaz canım ümidini yitirme aynı belirtiler gebelik belirtisi de oluyor

Insallah Rabbim hayirlisini versin ilk asilmam igne kullandim bu tutmassa bidaha olacak oda olmassa tüp bebek. Benim tuplerim kapaliydi biri acildi alti ay icinde oda kapancak dedi dr

aminn canımm :16::16::16::16::16::16:
inşallah hiç gerek kalmaz güzel haberler verirsin bize stres yapma çok düşünme özelde mi yaptırıyorsun kaç yumurtan olmuştu

aminn canımm :16::16::16::16::16::16:
inşallah hiç gerek kalmaz güzel haberler verirsin bize stres yapma çok düşünme özelde mi yaptırıyorsun kaç yumurtan olmuştu

Insallah guzeldileklerin icin tesekkur ederim:) ankarada zekai tahir die bi devlet hastanesi var orada. Benim sag kapali orda 4 yumurtam vardi bize sol lazimdi ordada bir tane vardi boyu 16 olmustu

Insallah guzeldileklerin icin tesekkur ederim:) ankarada zekai tahir die bi devlet hastanesi var orada. Benim sag kapali orda 4 yumurtam vardi bize sol lazimdi ordada bir tane vardi boyu 16 olmustu

inşallah bebiş olarak döner o bi tane sana ama dediğim gibi stres çok etkiliyor cnımm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X