7 senelik bir ilişkim var. Son 3 seneyi hep ayrı geçirdik, nişanlım okul bitince memleketinde kaldı 2 sene. 2010 nun sonlarına doğru yanıma geldi, iş buldu, evlenince oturacağımız eve bile taşındı. Beyaz eşyalarımızı çeyizlerimizi aldık, herşey güzel gidiyordu. Nişanlandık, düğün mekanımızıda tuttuk. Nişandan 1 hafta sonra devlete benim mesleğimden alım olacağını öğrendim. Türkiyenin her yerini yazdım. Sırf laboratuvar istediğim için Türkiyenin her yerini yazdım. Laboratuvar dışındakiler hep köydü, köyde yapamam diye düşündüm. Kazandım, nişanlıma tam 14 saat uzakta bir şehire geldim. 2 aydır burdayım. Yapayalnız kaldım, 2 ay sonra düğünüm var, yaşadığım şehir küçücük hiçbirşey yok. Hafta sonu 14 saat gittim, 1 gün gelinlikçi gezdim geri döndüm. O bile baştan sağma oldu. Hiç böyle hayal etmemiştim ben. Hayatımın en güzel günleri olacağını sanırken şuan hep depresyonda geziyorum. Düğünüm için hazırlık dahi yapamıyorum. Ailemi, nişanlımı, arkadaşlarımı çok özlüyorum. Evimizde oturamayacağız birlikte, evleneceğiz ama hep hasret çekeceğiz. Ben burda yalnız, o orda yalnız. Evlendiğimizi anlayamayacağız. Normal çiftler gibi olamayacağız. İnsanlar sorup duruyor ne yapacaksınız siz diye, hep bişeyler kıvırıyorum ama aslında ne yapacağımızı hiç bilmiyorum. Tayinin çıkmaz senin boşuna umut etme dedikçe birileri ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Burda o kadar yalnızımki, konuşmaya ihtiyacım olduğunda çağırabileceğim tek arkadaşım bile yok. Ama herkese iyi görünüyorum, çünkü ben istedim geldim, kimsenin pişman olduğumu düşünmesini istemiyorum. İşim çok güzel, hep hayal ettiğim, istediğim iş. Ama bu kadar yalnızlıkla nasıl başaçıkacağım, ne zaman nişanlımla kavuşacağım bilmiyorum. Sürekli umutsuzum, hiç tayinim çıkmayacakmışım gibi geliyor. Korkuyorum. Kuracağımız yuvamıza engel olmuşum gibi geliyor. Herşey güzel olacakken ben bozmuşum gibi geliyor. Neden evleniyorsunuz zaten uzaktasınız dedikçe birileri içimden bir parça kopuyor. Ben hayatımın yanlışınımı yaptım, yoksa geleceğim için çok önemli bir adımmı attım bilmiyorum. Neresi evim bilmiyorum. Evlendikten sonra Ankaraya gittiğimde annemde değil eşimde kalacağım, tek fark bu olacak. Evcilik oynuyormuşum gibi geliyor, sorguladıkça dibe vuruyorum. Nişanlımla hep umut dolu konuşuyorum, o umutsuzluğa düştükçe ona moral vermeye çalışıyorum. Ama aslında ben ondan daha umutsuzum

(