Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovitrelle sadece yumurtanın çatlamasını sağlar gerisi döllenmeye kalmış bişey kişiden kişiye değişir buda mesela ben 3 kez kullandım çatlama oldu döllenme olmadığı için bebişte olmadı malesefOvitrelle ile hamile kalan varmı
Benim ikinci vurulma kontrl vardi hastaneye gitdim yumurtlama gerçekleşmiş dediOvitrelle sadece yumurtanın çatlamasını sağlar gerisi döllenmeye kalmış bişey kişiden kişiye değişir buda mesela ben 3 kez kullandım çatlama oldu döllenme olmadığı için bebişte olmadı malesef
Gözünüz aydın şimdi geriye döllenme kalıyo inşallah tutarBenim ikinci vurulma kontrl vardi hastaneye gitdim yumurtlama gerçekleşmiş dedi
İnşallahhh canım ya çevrenin ağzından kurtulurum inşallah 6 aylık evliyim bu arada 2. Ayda basladilar bebek yokmu diyeGözünüz aydın şimdi geriye döllenme kalıyo inşallah tutar
Siz yine 2 aydır çekiyosunuz ben 5 yıldır çekiyorum onları malesefİnşallahhh canım ya çevrenin ağzından kurtulurum inşallah 6 aylık evliyim bu arada 2. Ayda basladilar bebek yokmu diye
Allah yardımcın olsun canım inşallah bi an önce olur seninki niye tutmamışdıSiz yine 2 aydır çekiyosunuz ben 5 yıldır çekiyorum onları malesef
Benim rahmim yarım sol tüpüm yok yumurta tembelliği var sağdan bi kaç kez büyüdü çatladı tutmadı meğerse eşimin ileri hareketlisi çok düşmüş ilk yapılan test çok iyi çıkmıştı o yüzden hiç ihtimal vermemiştik inşallah bu sefer sağdan büyürse aşılama deniycez bideAllah yardımcın olsun canım inşallah bi an önce olur seninki niye tutmamışdı
İnşallah canım Allah giderir inşallahh evlat sevgini umudunu kaybetme herseyin caresi varBenim rahmim yarım sol tüpüm yok yumurta tembelliği var sağdan bi kaç kez büyüdü çatladı tutmadı meğerse eşimin ileri hareketlisi çok düşmüş ilk yapılan test çok iyi çıkmıştı o yüzden hiç ihtimal vermemiştik inşallah bu sefer sağdan büyürse aşılama deniycez bide
Valla ben iki buçuk yılı geride bıraktım bana da ikinci aydan başladılar üç de kısır mi dediler Allah onları bı damla suya muhtaç etsin inşallah içimi çok yaktılarİnşallahhh canım ya çevrenin ağzından kurtulurum inşallah 6 aylık evliyim bu arada 2. Ayda basladilar bebek yokmu diye
Devlet hastanesi nde aşılama yapıyor lar miBenim rahmim yarım sol tüpüm yok yumurta tembelliği var sağdan bi kaç kez büyüdü çatladı tutmadı meğerse eşimin ileri hareketlisi çok düşmüş ilk yapılan test çok iyi çıkmıştı o yüzden hiç ihtimal vermemiştik inşallah bu sefer sağdan büyürse aşılama deniycez bide
Amin valla canım bilip bilmeden herşeyi söylüyorlar çocuk sıkıntıdanda tutmaz pskljdende tutmaz ama cahil insanlar bunu bilmez işde ağzı olan boş boş konuşur destek olcaklarına köstek olurlarValla ben iki buçuk yılı geride bıraktım bana da ikinci aydan başladılar üç de kısır mi dediler Allah onları bı damla suya muhtaç etsin inşallah içimi çok yaktılar
Benim bulunduğum şehirde böyle bir imkan yok ama büyük şehirlerde varDevlet hastanesi nde aşılama yapıyor lar mi
İnşallahİnşallah canım Allah giderir inşallahh evlat sevgini umudunu kaybetme herseyin caresi var