umudum yok ,yaşamak istemiyorum

Canım hangi üniversitedesin bilemiyorum ama marmara'nın öğrenci mevzuatını okudum şimdi. Bütün derslerden azami başarı notunu alıp geçmiş olan fakat ortalaması 2.00 olmadığı için mezun olamayan öğrencilere ortalamalarını yükseltmek için sınırsız sınav hakkı tanınır yazıyordu. Mezun olabilsinler diye yani. Mutlaka sen okumuşsundur mevzuatı ama bilmiyorum senin için de böyle bir durum söz konusu olamaz mı ortalama yükseltme sınavı filan?

Canım hangi üniversitedesin bilemiyorum ama marmara'nın öğrenci mevzuatını okudum şimdi. Bütün derslerden azami başarı notunu alıp geçmiş olan fakat ortalaması 2.00 olmadığı için mezun olamayan öğrencilere ortalamalarını yükseltmek için sınırsız sınav hakkı tanınır yazıyordu. Mezun olabilsinler diye yani. Mutlaka sen okumuşsundur mevzuatı ama bilmiyorum senin için de böyle bir durum söz konusu olamaz mı ortalama yükseltme sınavı filan?

okulum 5 yıllık olduğu için 4. sınıfta ara sınıf sayılıyorum son sınıfların sınavlarına giremiyorum ,bütün derslerimin sisteme geçmesi bekleniyor pazartesi günü bir dersten yükseltmeye girebileceğim gibi görünüyor ,,çalışmaya başladım inşallah olur

bugün belli oldu ,,haftaya bir dersin bütünlemesine girebiliyorum yükseltmek için :Saruboceq: bana dua edin final sinavından aldığım puandan 5 puan daha yüksek alsam yetiyormuş ,, bugün kapanıyorum odaya 9 gün çıkmam artık ...

O nasil is ya, her dersi geciyorsun ama mezun olamiyorsun.. Sacma bir sistem..
Üzülme ama canim, uzasin okul bosver, sagligin yerinde olsunda.. Benim okulumda ailede saglik sorunlari sebebiyle uzamisti 6 ay. Takma kafani hepsi gelip geciyor, calisir alirsin diplomani.

Hayırlı uğurlu olsun canım bak herşey yoluna giriyor erken panik yapmışsın sen de benim gibisin demek ki kaydirigubbakcemile3 Umarım istediğin puanı alır mezun olursun...

bugün belli oldu ,,haftaya bir dersin bütünlemesine girebiliyorum yükseltmek için :Saruboceq: bana dua edin final sinavından aldığım puandan 5 puan daha yüksek alsam yetiyormuş ,, bugün kapanıyorum odaya 9 gün çıkmam artık ...

şükürler olsun :) hadi hadi git çalış. başarılar şimdidennn! :teytey:

inş sınavın iyi geçerde okulunu bitirip mezun olursun bende tek dersten kalmıştım çok çalıştığım halde kendimi çok kasmıştım sınavda hepsini birbine karıştırmışım ama neyse ki geçtim ve yüksek puanla geçtim umarım sende geçersin...

canım inşallah geçersin ,
öle öleyim gideyim filan deme , herşey olacağına varır , bir kapı kapanır öbürü açılır ,
sen güzelce çalış , moralini bozma , dünyanın sonu değil ve hiç bişey senin sağlığından önemli deil.

bugün son defa okula gittim hem hocayı göreyim bütünlemede ne sorulcak diye ,hocayı beklerken , treanskrip alıyım dedim notlarıma iyice bakıyım bir de ne göreyim ortalamam 2.02 !! nasıl olur dedim yükseltme aldığın derslerin eski notlarını sildik dedi ,(geçen sene silmiyoruz demişti oysaki ), sınava girmene gerek kalmadı ortalaman tutuyor artık dedi ,mucizelere inanmak lazım mı demek ki :DDD , hala inanamıyorum transkripte görülen not yanlış olamaz değil mi kızlar ??memura defalarca sordum ama hala inanamıyorum ..sonradan bir değişme olmaz değil mi ?

aaa geçtin bittimi yani şimdiii
süper , çok sevindiiimm , tebrik ederim canım opuyorumnanaktan
bidaha da ölüyüm gidiyim filan deme :1closedeyes::mymeka:

her şerde hayır vardır unutma.. bir arkadasım 49 la tek dersten 1 sene uzattı.. ilk 1 ay isyanlardaydı.. cünkü askere gidip dügünü yapmayı düsünüyordu.. ama 4.ayda memur olarak atandı.. eger dersi verebilse atama zamanı askerde olmus olacaktı.. dönüste özel sektörde tırmalamaya devam edecekti..
iyi seyler olacak.. emin ol

çok teşeşkkür ederim gerçekten nerde hayır nerde şer bilemiyoruz sadece Allah biliyor ,,..

çok sevndm senn adına muhtemelen beni de öle bi geleck beklio ortalamam 1.93 ve yükseltmesi gerçktn çok zor oluo...

neden bütünlemelere yükseltmelere girmiyor musun?? en yakın arkadaşımın ortalaması 1.89 şu anda 5 tane sınava giriyor şimdi cc altı olan hepsine kafamçokkarıştı o kadar çok stiyorum ki geçmesini ,,

Back
X