Umudunu Kaybetmeyen Nazli Bebişlerini Bekleyen Anne Adylarin Paylaşim Sayfasi:))

Missy

CANIM OĞLUM
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
2.417
39
163
43
arkadaşlar bir çoğumuz bebeklerimizi bekliyoruz ve her ay hüsrana uğruyoruz... ben hep birlikte umudumuzu yitirmeden sıkıntılarımızı bu sayfada paylaşmak istiyorum.. hepimiz her ay bebiş beklerken heyecanımızı sitresimzii yaşanan sağlık problemlerini belirtilerimizi burda paylaşalım diliyorum.. ve bizrbirimize destek olalım.. bende yeni düşük yaşamş biri olarak umudumu kaybetmiyorum inş en kısa zamanda nazlı bebişlerimize kavuşuruza.s.

İNŞ CANIM YAA.. UMUT BİXİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..UMUDUMUZ OLMASSA BEBEKDE OLMAZ:(BENDE 4 AY ÖNCE DIŞ GEBELİK GEÇİRİDM.. BEBEK ÇALIŞMALARINA BAŞLADIKK.. AMA SONUÇ YOK HENÜZ..:(BAKALIM AMA UMUDUM HALA VAR.. İNŞ BEKLEYEN İSTEYEN HERKESİN BEBEĞİ EN KISA ZAMANDA GELİR:)

İNŞ CANIM YAA.. UMUT BİXİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..UMUDUMUZ OLMASSA BEBEKDE OLMAZ:(BENDE 4 AY ÖNCE DIŞ GEBELİK GEÇİRİDM.. BEBEK ÇALIŞMALARINA BAŞLADIKK.. AMA SONUÇ YOK HENÜZ..:(BAKALIM AMA UMUDUM HALA VAR.. İNŞ BEKLEYEN İSTEYEN HERKESİN BEBEĞİ EN KISA ZAMANDA GELİR:)

geçmiş olsun cama.s. ben umutlluyum inanıyorum bizlerinde bebişleri olacak... bende bekliyorum bu bekleyiş insanı bazen sitrese sokabiliyor acaba olacakmı bir sorunmu var diye ben de bu yüzden hep birlikte paylaşıp birbirimize destek olalım istedim inş hepimiz nazlılarımıza kavuşuruz:emir_bebek::emir_bebek:

bende iki düşük yaşadım biri 18 haftalık diğeri 7 haftalıktı.en kısa zamanda çalışmalara başlıyacağım.rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.

merhaba kader arkadaslarım
bende 2 dusuk yaptım ıkıncısını yaklasık 1 ay once...10 haftalıktı
sımdı testlerı yaptırmayı beklıoyruz bızde
yılmadan bıkmadan devam...
Allah yardımcımız olsun

ben düşük yapmadım ama 10 aydır bekliyorum
haziranda aşılamam var inş.bu sefer olur..bir aşılama tutmadı

Allah yardımcımız olsun

canım bende doktora kontrole gidicem.benim ikinci düşüğümde 4 mayıstı.birinciden sonra üç ay korundum ama biz ne kadar dikkat edersek edelim olacak oluyor.doktor korun desede bu defa korunmayı düşünmüyorum.zaten benim kürtaj falan olmama gerek kalmadı.canım senin 10 haftalık düşüğünün sebebi neydi birşey söyledilermi?

ben düşük yapmadım ama 10 aydır bekliyorum
haziranda aşılamam var inş.bu sefer olur..bir aşılama tutmadı

inş bebişin seni daha fazla bekletmez canım seninde güzel haberleriniz alırız:dance: bende 6 ay bekledim çok olmadı belki ama bana zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyordu... nisan ayında hamile kaldığımı öğrendim ama sevincim kısa sürdü...a.s.

Allah yardımcımız olsun

çok geçmiş olsun canım... allah yardımcımız olsun doktorun sana ne dedi yani ilaç falan bir tedavi vermedimi testlerden önce umarım kötü birşey çıkmaz testlerini yaptır.. bizede haber verirsina.s

bende iki düşük yaşadım biri 18 haftalık diğeri 7 haftalıktı.en kısa zamanda çalışmalara başlıyacağım.rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.

geçmiş olsun canıma.s. düşük yapmak gerçekten kötü bir durum inş birdaha böyle acılar yaşamayız...

hadi hanımlar pamuk eller klavyeyeesırnaşık şey kimse yokmu yaa ben heyecanlanmaya başladım bile haftaya dok randevum var bakalım neler çıkacak gene inş çalışmalara başlamama engel birşey çıkmaz bebişim bekliyorum gel artık kuzum:emir_bebek::dance::enbuyukkk:

bende 19 aydır bekliyorum allaha şükür bir sorun yok bekliyoruz bakalım sene sonuna kadar normal yolla olmazsa eğer kiii inşallah normal yolla olur ben tedavi istemiyorum ama tabi allahım öyle isterse öyle olur...yani sene sonuna kadar olmaz büyük ihtimal aşılama olacak....doktorum yeni evlenen çiftlerde 2 sene olmaması artık normal dedi bzimde sene sonu 2 sene olacak evleneli de haziranda 2 sene olacak..ben zaten diyordum 2 sene istemem diye ama evlendikten 3 4 ay sonra karar verdim dayanamadım ama zatn 2 sene oldu dediğim çıktı yanii.....ne yapalım kısmet bunu da yaşamam gerekiyormuş artık alıştım zaten allah ne zaman verirse diyorum ama inşallah normal yollla verir....allah burdaki isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin beklediğimize deysin inşallahhh.

selam kızlar
ben dört yıldır bekliyorum senağlama
bir düşüğüm bile yok yani hiç hamile kalamadım:1no2:
bu yaz sonunda micro deneyeceğiz artık

allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin

ben de 10 aydır bekliyorum. 2 yılı geçkin evliyiz. Dilerim tez zamanda Allahım bu duyguyu bizlere de tattırır.

selam kızlar
ben dört yıldır bekliyorum senağlama
bir düşüğüm bile yok yani hiç hamile kalamadım:1no2:
bu yaz sonunda micro deneyeceğiz artık

allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin

amin allah korusun düşükten canım benima.s. inş olur canım hiç umudunu yitirme belki biraz daha bekliceksin ama ne olursa olsun vazgeçmek yoka.s bebişler nazlı kzılar ne yapalım:emir_bebek:

bende 19 aydır bekliyorum allaha şükür bir sorun yok bekliyoruz bakalım sene sonuna kadar normal yolla olmazsa eğer kiii inşallah normal yolla olur ben tedavi istemiyorum ama tabi allahım öyle isterse öyle olur...yani sene sonuna kadar olmaz büyük ihtimal aşılama olacak....doktorum yeni evlenen çiftlerde 2 sene olmaması artık normal dedi bzimde sene sonu 2 sene olacak evleneli de haziranda 2 sene olacak..ben zaten diyordum 2 sene istemem diye ama evlendikten 3 4 ay sonra karar verdim dayanamadım ama zatn 2 sene oldu dediğim çıktı yanii.....ne yapalım kısmet bunu da yaşamam gerekiyormuş artık alıştım zaten allah ne zaman verirse diyorum ama inşallah normal yollla verir....allah burdaki isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin beklediğimize deysin inşallahhh.

canım benim ben de bir sorun çıkarsa ki inş olmaz dok yardımını almak zorunda kalıcam çünkü daha fazla bekleyemicem olmuyorsa eğer yardım almak en iyisi miss kokulu melekler için herşeye değer beklicez miniklerimizia.s.

bende aranıza geldim... bende hala ümitliyim galiba......belki bu ay ...işallah.......

h.g canım pes etmek yok:sm_cool: inş bu ay gelir meleğin eğer olmazsada üzülmek sıkılmak yok üzüntümüzüde mutluluğumuzuda burda paylaşıcaz birbirimize destek olucaz nazlı bebişlerimiz için ben umutluyum :enbuyukkk::dance:

bende ümidimi yitirmedim.5.yıla giriyorum ama.allah büyük bizede verir işallah.Rabbim bizdeleri imtihan ediyo.ve bunun ödülünüde verecektir.sabır etmek ve dua etmek.Allah bir an önce hepimize nasip etsin bebişlerimizi.

canım umarım en kısa zamanda kavuşursun meleğine...peki hiç dok desteği aldınmı yoksa kendiliğinden olmasınımı bekliyorsuna.s.

Back
X