Umudunu Kaybetmeyen Nazli Bebişlerini Bekleyen Anne Adylarin Paylaşim Sayfasi:))

ceylan83 saol canım a.s. hepimiz süperiz. hele bir de anne olsak. Tadımızdan yenmeyecek yani :dance:

inanin artik umudum yok.
kayboluyo gunden gune, 4 yillik evliyim artik evimde bi civilti
bi cocuk sesi, biraz tombik minicik bi bebek istiyorum. hep ayni sessizlik
hic olmayacakmis gibi. o gun hic gelmeyecek gibi inanasim gelmiyozaten.
3 dusuk yasadim simdi hamile de kalamiyorum, kalsam bi cesit
dusucekmi surekli vesvese, yorgunum artik.
bir tek rabbime siginiyorum, bekliyorum her ay husran eldengelen bisey yok.
dusune biliyomusunuz parayla satin alinacak bisey degil doktorlar bisey yapamiyo
sevdiklerin eli kolu bagli bekliyosun sessizce. yapilacak bisey yok.
hamileleik suresi bile uzun geliyo 9 ay beklemek .
pisikojim bozuluyo sanirm Allah hepimize yardim etsin, insallah o guzel duyguyuu bi an once yasariz.

canım uzme kendınıç allahtan umut kesılmez. insallah olur birgun. oyle kisiler taniyorum ki 10 yildir cocugu olmayip her tedaviyi yaptirip sonradan kendiliginden hamile kalanlar bile var.. umudunu yitirme

Arkadaşlar ; hepimiz bu konuda çok hassasız. Çünkü bunu çok istiyoruz. Bir bebeğimizin olması en büyük dileğimiz. Hayallerimizi süsleyen bu duyguyu tatmak istiyoruz. İlk aşama olan varlığını öğrenmek kısmı bizi en çok heyecanlandıran kısmı. Adet gecikmesini bile beklemeden bazen testler yapıyor kimilerimiz. Bazılarının eli korkudan gitmiyor testlere. Olumsuz bir sonucu öğrenmemek , biraz daha acaba duygusuyla beraber bir umudu içimizde yaşatmak , yeşertmek adına test yapmaktan kaçıyoruz.

Sonra hastalanıyoruz.. Ne büyük hüsran.. Ne kadar üzülüp , yıkılıyoruz o an için. Eşlerimiz de bu habere elbet üzülüyorlar. Ancak bizim kadar olamaz. Çünkü biz bunu hep bedenimizde yaşıyoruz. O malum günler yaklaştıkça stresleniyoruz. Tuvalete gitmeye korkar oluyoruz. O kırmızılığı gördüğümüz an kalp atışlarımız hızlanıyor , başımızdan resmen kaynar sular dökülüyor. Kimse bizi teselli edemez oluyor o an.. Hiçbir kelime teskin etmiyor.

Ama sonra ne oluyor. Hayat devam ediyor arkadaşlar. Umutlarımız yeniden yeşermeye başlıyor. Düştüğümüz yerden kalkıp doğruluyor önümüze bakıyoruz. Yeni bir aya , yeni bir başlangıca yürümeye başlıyoruz.

Allahtan bu ölüm gibi birşey değil. Sevdiklerimize Allah uzun ömürler versin. Allah göstermesin birinin yokluğu bile hayatımızda ne büyük boşluklar oluşturabilir. Ve onların geri dönüşü olamaz. Bizim yapabileceğimiz birşey yoktur. Dualar etsek yakarsak yalvarsak geri getiremeyiz.

Bu doğumdur , can buluştur. Dualar ederiz , derman ararız , çalışırız , üzerime düşeni yapar , dikkat ederiz doktor tavsiyelerine ve deneyimli arkadaş ile dostlarımıza. Her ay yeni bir başlangıcımız olur. yeterki ümidimizi kaybetmeyelim.

Ben her ay hastalandığımda çok üzülüyorum. Yıkılıyorum. Ama 2 gün bile sürmüyor bu üzüntüm. Kendimi üzmemem gerektiğini biliyorum. Moralimin yüksek olmasının gerekliliğini de. Ben iyi olmazsam , ben sağlıklı olmazsam ona koşacak gücüm olmazsa o mutluluğu asla yakalayamam.

Hastalandığımızda bildiğiniz gibi rahmimiz yenilenir. Kendini atar. Yeni bir aya kendini hazırlar. İşte ben de böyle yapıyorum. O 5 gün de atıyor kendini , temizliyor , ben de 2 günde. O ağlıyor ben ağlıyorum. Ama sonunda ikimiz de hazırlanıyoruz yeni bir aya rahmimle beraber. Kırılan ümitlerimi , hayallerimi bir kenara atıyorum. İkimiz yeni doğmuş gibi heyecanla doluyoruz. Varsın olmasın , 2 gün daha üzülür yine dinelirim ayaklarımın üstünde.

Ne kadar uzakta bilmiyorum. ne zaman varırım bilmiyorum. Ama bildiğim birşey var. Benim bebeğim bana gelmek için sabırsızlanıyor. Ben ona yürürken o da bana doğru geliyor. Belki yol uzun , geç kavuşacağız. Ancak ben doğrulmazsam , ben güçlü olmazsam , ben üzerime düşenleri yapmazsam , ben Allah'a inanıp dua etmezsem bir arpa boyu bile yol alamayacağım. bütün ay ağlayıp sızlar ve kafama takarsam , arkamı dönersem , küsersem , hele ki isyan edersem ; yolun sonundaki mükafatıma asla ulaşamam.

Siz de ümidinizi kaybetmeyin canlarım. Daha gidecek çok yolumuz olsa da , geçmiş günlerimizi saymayacağız. Daima ileri , hep ileri bakacağız. ufukta da olsa onu göreceksiniz. İmkansız diye birşey yoktur. Uzakları yakın eden bizim içimizdeki pozitif düşünce ve güç olacaktır. Hepinizi öpüyorum. Allah bizim yüzümüzü de güldürecektir. a.s.

canım yaa ne kadar güzel anlatmışsın...
içimi mi okudun ne.o dedigin hayal kırıklıgı her ay olsada bende kendimi yeniliyorum ve her ay aynı heyecanı yaşıyorum.
çok dua ediyorum rabbime.
bana da bir evlat ver RABBİM diyerek degil,
rabbim bizim için hayırlı olan zamanı sadece sen bilirsin,sana sıgındım rabbim,o güzel duyguyu hayırlısıyla tadacagıma inanıyorum.bunun olması için elimden gelen çabayı gösteriyorum yinede hayırlısını sen bilirsin rabbim... diye ediyorum duamı.
umarım annelik duygusunu hepiniz yaşarsınız arkadaslarım.

inanin artik umudum yok.
kayboluyo gunden gune, 4 yillik evliyim artik evimde bi civilti
bi cocuk sesi, biraz tombik minicik bi bebek istiyorum. hep ayni sessizlik
hic olmayacakmis gibi. o gun hic gelmeyecek gibi inanasim gelmiyozaten.
3 dusuk yasadim simdi hamile de kalamiyorum, kalsam bi cesit
dusucekmi surekli vesvese, yorgunum artik.
bir tek rabbime siginiyorum, bekliyorum her ay husran eldengelen bisey yok.
dusune biliyomusunuz parayla satin alinacak bisey degil doktorlar bisey yapamiyo
sevdiklerin eli kolu bagli bekliyosun sessizce. yapilacak bisey yok.
hamileleik suresi bile uzun geliyo 9 ay beklemek .
pisikojim bozuluyo sanirm Allah hepimize yardim etsin, insallah o guzel duyguyuu bi an once yasariz.

Canım bukadar umutsuz olammalısın.. Benimde 3. hamileliğim nisanda düşükle sonuçlandı yani yine aynı son.. O günleri anımsamak bile sitemiyorum gelen lekeyi ilk gördüğümdeki şoku anlatamam eşim çok kormuştu çünkü sabaha kadar hiç ama hiç konuşmadım.. Bu günler geçermi deye çok endişelendim ama geçiyor tabi ilari ağır ama rabbim veriyor sabrı şimdi yeniden hamile kalamak kuzumu kucağıma almak istiyorum..
Bu günlerde geçicek uykusuz şimdi gecelerim ama toparlıycam kendimi nazlı meleğim geldiğin gün benim doğum günüm olcak seni bekliyorum neolur inan gittiğinden beri çok öksüzüm içim buruk :çok üzgünüm:senağlama

LiveImages&
Nazlı bebeklerini bekleyen yokmu kızlar sayfa çok gerilerde kalmış:sm_confused:,

Bizde birgün böyle kucaklıycaz bebişlerimizi inşallah:Saruboceq::Saruboceq::hooray:

Son düzenleme:
off bende 5 yıldr bekliyorum benimde her ay yeni bir umudum oluyo herşey kısmet elimden geleni yapıyor gerisini güzel allahıma bırakıyorum bi gün benimde olacak içim yanıyo gel artık bak babacınında saçları beyazladı babacının şu yakışıklı annenin şu genç halini gör seni sabırsızlıkla bekliyoruz bi gel senin her yerini yicem ısırcam koklucam off ya adama bebek muamelesi yapıyorum oda halinden memnun gel emi ben seni sevimm

off bende 5 yıldr bekliyorum benimde her ay yeni bir umudum oluyo herşey kısmet elimden geleni yapıyor gerisini güzel allahıma bırakıyorum bi gün benimde olacak içim yanıyo gel artık bak babacınında saçları beyazladı babacının şu yakışıklı annenin şu genç halini gör seni sabırsızlıkla bekliyoruz bi gel senin her yerini yicem ısırcam koklucam off ya adama bebek muamelesi yapıyorum oda halinden memnun gel emi ben seni sevimm

Canım gelicek inşallah hayırlsıyla burdan okuyacam seninde miniğinin haberini:1rolleyes: hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.. Beklemek zor bazen üzülüyoruz ay başları kabusumuz oluyorÇok üzgünüm çoook
Ama o minicikde olsa umut oluyor ya yeniden başlıyoruz çalışmalara ha geldi gelecek bebişim diye beklemek güzel artık bu bekleyişleride sevmeye başladımkaydirigubbakcemile3
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy dimi bende alıştım her ay yeni umutla beklemeye allah gönlümüzdeki muradı versin canım benim

bende beş yıldır bekliyorum 3 aşılama denedik olmdı p.over hastasıyım her ay bir umut diyorum ağır kaldırmıyorum belki vardır diye xray cihazlarından geçmemeye çalışıyorum bi ihtimal diye ama malesef hep hüsran... ama biliyorum ki bunda da var bir hayır rabbim en kısa zamanda nasip etsin kızlaarrrrrr hepimize inşallahhh

bende sabırla umutla ve bazen gözyaşlarıyla 1 yıldır bekliyorum bebişimi.
klomen tedavisi görüyorum şimdiii:emir_bebek:
Alllah hepimize hayırlı evlat versin
AMıııN

Konuya göz atdım içim burkuldu gece gece. Herkes maşallah kavuşmuş yavrusuna bir benmi kaldım yav belkide haketmiyorum anne olmayı kimbilir.

Son düzenleme:
Back
X