- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar sürdü peki istiyormuydunuz? bu ay kasıkta feci batmalar yaşadım kahverengi lekelenme geldi 4 gün hiç bir şey gelmedi heyecanlandım acaba mı dedi Rabbim yüzüme güldü galiba dedim ama bugün adet oldumBennnn :) yüzde yüz hamile olmadığıma emin olduğum ay hamile olduğumu öğrendim canım.
Ayni durumdayiz.5 aydi denedik olmadi doktora gitdik pko cikti malesefArkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
olmuyor diyemiyorum canım halbuki ayıp bişe değil utanılacak bişe değil elimizde olan bişe hiç değil hiç olmayacakmış gibi geliyor o çok kötü hissettiriyor banaÇevremde çok var desem . Ama insan hemen olsun istiyor ,umutsuzluğa kapılıyorsunuz. Allah ol dedikten sonra her şey olur. Sen duani et , kimseye de olmuyor deme. Zamanı vardır. Olumlu düşün.
ne kadar sürdü peki istiyormuydunuz? bu ay kasıkta feci batmalar yaşadım kahverengi lekelenme geldi 4 gün hiç bir şey gelmedi heyecanlandım acaba mı dedi Rabbim yüzüme güldü galiba dedim ama bugün adet oldum![]()
o hiç olmayacakmış gibi hissi her ya oluyor çoğumuzda,ben de tüp bebek yaptrdım, hamile kalamıyorum diye, tutmadı o da, hemen ertesi ay hiç ama hiiiç beklemediğm ay gebe kaldım, o da ocakta kalbi durdu kürtaj oldum, depresyona girdim, ağladım çıldıracak gibi oldum,olmuyor diyemiyorum canım halbuki ayıp bişe değil utanılacak bişe değil elimizde olan bişe hiç değil hiç olmayacakmış gibi geliyor o çok kötü hissettiriyor bana
Sorun eşinizde miydi ?6 yil olmadi denemedigim tedavi yontemi kalmadi.en sonunda biraktim.biraktigim anda hamile oldugumu ogrendim hemde iki bebek vardi.birisi öldu cok sukur kizim simdi 5 yasinda birfe 4 yil sonra oglum oldu o da bir yasinda rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
gerçekten mucizeni yaşamışsın sağlıkla kavuş inşallah ne güzel o yıkımlardan sonra ilaç gibi gelmiştir .sebepsiz grubundamıydınız ne kadar denemeden sonra tüp bebek yaptırdınızo hiç olmayacakmış gibi hissi her ya oluyor çoğumuzda,ben de tüp bebek yaptrdım, hamile kalamıyorum diye, tutmadı o da, hemen ertesi ay hiç ama hiiiç beklemediğm ay gebe kaldım, o da ocakta kalbi durdu kürtaj oldum, depresyona girdim, ağladım çıldıracak gibi oldum,
sonra göğüslermden süt geldi bir buçuk ay, kürtajdan diye düşündüm erteledm dr a gitmeyi, dr a gidecğim gün (göğüs ağrım için) idrar testi yaptım evde, çift çizgi çıktı ben şok, göğüsten süt gelrken gebe kalmak zor kalınmaz neredeyse, gebe kalmışım yine çok şükür,
anlatması burda basit gibi ama geceler kabuslar sabah uyandığımda geçridiğim umutsuzluk krizleri vs vs çok zor,
rabbim tez zzamanda sağlıklı hayrılı evlatlar verir inş. hepimize....
problem neydi canım sebepsiz mibende varım buradayım
4 yıl sonra tüp bebekgerçekten mucizeni yaşamışsın sağlıkla kavuş inşallah ne güzel o yıkımlardan sonra ilaç gibi gelmiştir .sebepsiz grubundamıydınız ne kadar denemeden sonra tüp bebek yaptırdınız
pko idim ben sizproblem neydi canım sebepsiz mi
görünürde problem yok pekpko idim ben siz
Ben varım canım yani öyle uzun yıllar beklemedim tabiki ama en ummadığım hatta umursamadığım bi ayda hamile olduğumu öğrendim. 2 yıl hamile kalamadım çok taktım çok üzüldüm her ay hüsranla sonuçlanıyordu. Yumurtlama günlerini sürekli takip ediyorduk. Sonra 1 ay misafirim vardı. O ay hiç umursamadım gn filan takip etmedim. Misafirlerden dolayı da pek eşimle başbaşa kalamadık. Öyle ki hangi gün hamile kaldığımı bile biliyorum :) sonra adetim gecikti ama her zamanki gecikmeler sandım umursamadım test bile yapmadım adetim gecikmesinden 10 gün sonra eşimin ısrarıyla test yaptım ama o kadar eminim ki çıkmayacağından bakmıyorum bile. 5 dakika sonra gidip bi bakayım dedim gözlerime inanamadım resmen çift çizgiydi. Kuzum 2,5 yaşında şuan.Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı