Umudunu korumalı miyim kaybetmeli mı ? İçim parça parça

Ailen doğru söylüyor olablir. Bazı erkekler yapıyor bunu evlenene kadar herşeye okey evlendikten sonra pirrrr değişiyor
Evet haklısın ama ben onu biliyorum kendisini sırf benden bu sebepten ayrılmıştı ailen istemez uygun olmaz diye ama sonra vazgeçti bu düşüncelerden ikna ettirebilmek için ugrasiyor.kandirma niyetinde olsa zaten soylemezdi ama kabul edilemeyeceğini bile bile

Allahim sen bu insanlari uyandir...bu sacma dusunceleri atsinlar kafalarindan... bende sizin icin dua edebilirim boyle...

Allahim sen bu insanlari uyandir...bu sacma dusunceleri atsinlar kafalarindan... bende sizin icin dua edebilirim boyle...
Benimde tek umudum dualar özel dualar bile ediyorum bunun için çünkü dusecegim çıkmazı düşündükçe çıldırıyorum inanır misin hiçbirşey den zevk alamıyorum evet evliliği dusunmeme daha çok var öğretmenlik okuyorum ama o günleri düşündükçe gözyaşım içimin acısı anlatılamaz derecede fazlalasiyor..

Bana öğret demiş de koca adam kendisi araştırıp öğrenemiyorsa sizin ona öğretmenizi istiyorsa bence laf için söylenmiş bir şeydir bu, yani bana öğret lafı saçma geldi.
Ayrı köylerden insanlar evlenince bile sorun oluyor. İkiniz de sıkıntı çekersiniz gibi geliyor bana. Hakkınızda hayırlısı.

Bana öğret demiş de koca adam kendisi araştırıp öğrenemiyorsa sizin ona öğretmenizi istiyorsa bence laf için söylenmiş bir şeydir bu, yani bana öğret lafı saçma geldi.
Ayrı köylerden insanlar evlenince bile sorun oluyor. İkiniz de sıkıntı çekersiniz gibi geliyor bana. Hakkınızda hayırlısı.
Onun demesi farklı bir konudaydi yani bazı şeyleri yapamamamin sebebi mezhep değil bilmiyor olmam ve bana öğretecek birinin olmaması dedi b şekilde konuşuyorduk tabiki ogrenebilirdi ama onu bu yöne yönlendirecek bir durum olamadı bn kızmıyorum ona bu sebepten
Amiin inşallah

Eşinin ailesi ne diyor bu işe? Onlar da karşı mı? Iki tarafta sorun ediyorsa işin daha da zor. Inslh ikna edersin ama en önce eşinden emin olman gerek... Öyle gibi duruyor hakkinda hayirlisi

Eşinin ailesi ne diyor bu işe? Onlar da karşı mı? Iki tarafta sorun ediyorlarsa işin daha da zor. Inslh ikna edersin ama en önce eşinden emin olman gerek... Öyle gibi duruyor hakkinda hayirlisi
Yok onlar için hiçbir sorun yok beni çok seviyorlar bende onları çok seviyorum zor zamanlar yaşamışlar o yüzden benim en ufak bir sorunla karsilasmami bile istemiyorlar okulum olsun kuracağım yuvada olsun hani kızı gibi seviyor deniyor ya bunu benim için düşüncelerinden anlayabiliyorum

Tabiki öyle ama ailem bana mutluluguma çok değer verir o yüzden onlarında rızası olsun istiyorum
Mutluluğun mezheple ırkla renk ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum sadece insani değerler göz önünde bulunduğu sürece eğer sende kendine ve karşındakine güveniyorsan ailen karşı dursalar bile zamanla buna alışıp benimseyeceklerdir a
Aynı mezhep din değerşerine sahip insanların evliliklerinde problemler olmuyor mu ?
Şurdaki ince çizgi senin buna ne denli önem verdiğin dinin tüm şarlarına uyan biri ile dini inançları olmayan biri aynı hayatı paylaşmada elbetteki sorun yaşarlar
Ve sakın şunu hesaplayarak bir birliktelik planlama evlendikten sonra değiştiririm
Onu kabul ediyorsan bu hali ile kabul et geleceğini ona göre planla

Mutluluğun mezheple ırkla renk ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum sadece insani değerler göz önünde bulunduğu sürece eğer sende kendine ve karşındakine güveniyorsan ailen karşı dursalar bile zamanla buna alışıp benimseyeceklerdir a
Aynı mezhep din değerşerine sahip insanların evliliklerinde problemler olmuyor mu ?
Şurdaki ince çizgi senin buna ne denli önem verdiğin dinin tüm şarlarına uyan biri ile dini inançları olmayan biri aynı hayatı paylaşmada elbetteki sorun yaşarlar
Ve sakın şunu hesaplayarak bir birliktelik planlama evlendikten sonra değiştiririm
Onu kabul ediyorsan bu hali ile kabul et geleceğini ona göre planla
Biz o duruma gelmeyi bekliyoruz ben okuluma devam ediyorum o bu durumları düzeltmeye çalışıyor benim onda bir sıkıntım yok çünkü inançsız veya bizden farklı bir yaşayışı yok buna neden önem vermyorum çünkü aramızda bir tartışma bile olmuyor sen bunu neden yapmıyorsun diye çünkü inanç konusunda ayniyiz farkımız önyargı ..

Biz o duruma gelmeyi bekliyoruz ben okuluma devam ediyorum o bu durumları düzeltmeye çalışıyor benim onda bir sıkıntım yok çünkü inançsız veya bizden farklı bir yaşayışı yok buna neden önem vermyorum çünkü aramızda bir tartışma bile olmuyor sen bunu neden yapmıyorsun diye çünkü inanç konusunda ayniyiz farkımız önyargı ..
Ön yargılar yıkılmak üzere vardır

Kızlar dini icerikli konu açmak yasak olduğu için o konuya giremiyorm ama geçmiş konularima bakarsanız sorunumu anlarsınız bu derdi sıkıntıyı yaşayan eminim çok vardır
Ben artık bu çıkmazı düşünmekten yılmak üzereyim.. içim parça parça parçalanıyor bı yandan diyorum ikna edebilirim bir yandan diyorum annemin on yargısını kiramam..
Buradan açıkça anlatamıyorum yasaktan dolayı ama gerçekten bu durumu yasayanlar bana mesajda atabilir nolursunuz yardım edin

hayırlısı cnm yea

Back
X