umursamadigi acik ve net ben ne yapmaliyim..

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Kizlar bir eltim var cok fazla gorusmuyoruz, mecburi durumlarda gorusuyoruz. Söyle birsey var, benim annemler hacdalar. Haftaya bgn geliyorlar ins. Haberlerde görmüsünüzdür kazayi ve faciayi. Bir Insan olarak insan bir sormaz mi sizinkilerden haber var mi iyiler mi diye??? Birsuru insanlar sordu cevremde, arayan soran. Bukadar insan duygusuz ruhsuz olur mu ya? Ikincisi kizimla eltimin yegenin ayni gün dogum günleri vardi, ve cok iyi biliyordu dogum gunun oldugnu. Kutlamak zorunda degil tabi ame sözde yengesin. Bir mesaj olarak hayirli ömürler dilemez mi insan. Ben sahsen yapamiyorum boyle pasif umursamaz olmayi. Samimi olmasamda, kutlarim. Empati kurup ailesini sorarim durumlari iyi mi degil mi diye.

Zaten aranızda sıcak bir ilişki yoksa bu tarz durumlara da şaşırmamanız lazım. Yapmıyorsa sizde sallayın gitsin

Amaan ya onceden nasilsa simdi de oyle davran. Elti sonucta pek sorun cikmamasi daha iyi. Meraba baybay dersin olur biter

kisasa kisas lazim boylelerine...
3 kurusluk insana 5 kurusluk deger verilmez.
sormuyorsa sizde sormayin, niye dert ediyorsunuz ki ...

merak ettim sadece dusuncelerinizi. Ben iste malesef boyle soguk olamiyorum. Soz konusu bir cocuk ise mutlu etmeye calisirim. Ortada bir can kaybi bir kaza ise hic duramam. Oturdugum yerde kirk defa arar sorarim.

Siz çok ince düşündüğünüz için böyle oluyor. Üzülmeyin ama bu kadar da ince fikirli olmayın. Beklentiler sadece üzer :)

Evet fazlasiYla ince dusunceliyim...
Siz ne kadar ince düşünceliyseniz karşınızdaki bir o kadar düşüncesiz oluyor. Bakın biz amcamlarla aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. Annemin eltisinin üzerinde onca hakkı vardır hep ablalık yapmıştır ama iki ay önce annem ameliyat oldu 2 hafta hastanede yattı. Yengem ne bir kez olsun kapımızı çalıp bir şeye ihtiyacınız var mı dedi ne anneme geçmiş olsuna gitti. Bazı insanlar böyledir imtihan diyelim :)

Cok ayip ya, insanlar nekadar vefasiz nankör olabiliyor ya hayret ediyorum bazen. Allah annenize sifa versin. Aynen öyle imtihan galiba. Bekarken farkli olup evlendikten sonra degisenlere hayret ediyorum. Can ciger kuzu sarmasiydik simdi okdr degisti ki, bumu benim arkadasimdi diyorum

Boşverin gerçekten belki onun aklına bile gelmiyor dönmüş arkasını uyuyordur şimdi. Siz de ailenize keyfinize bakın. O kapıyı kapattıktan sonra içerde kalanlarla ilgilenin diğerleri dış kapının mandalı :)

Cok haklisiniz..

İlkinde beklentiniz haklı.
Ciddi olaylar, bi merak edip aramalıydı.

Ama şu doğum günlerinde bu kadar beklentiye girmeyin ya.
Ben kendi ailemin, yeğenlerimin bile doğum gününü kutlamam, yoruyor beni bekleyen insanlar.

Ya bende dedigim gibi kutlamak zorunda degil, hani ayni gune denk gelmesi yegeniyle o acidan. Elim degmisken onada bir yazayim dusuncesiyle.

Sense çalma kapısını arama sorma düşünme ne geçmiş olsun de ne mutluluğunu paylaş..bak o zaman senden kotusu olmaz insanların kanına bencillik işlemiş.

Sense çalma kapısını arama sorma düşünme ne geçmiş olsun de ne mutluluğunu paylaş..bak o zaman senden kotusu olmaz insanların kanına bencillik işlemiş.
Aynen öyle canim, yapan ben olsam göze batar olay cikar. Yapmadi sormadi olur

Kim sana nasıl davranıyorsa aynısını yap sormuyorsa sende sorma umursamıyorsa sende umursama hiç kafana da takma

Karşınızdaki kim olursa olsun vefasızsa huyu budur değişmez acıkcası ayrıca samimiyetsizse içinden gelmiyosa zaten sormasın sizde tanımış olursunuz ona göre mesafenizi koyarsınız çok mu ihtiyacınız var.Benimde başıma geldi kaç yıllık arkadaşlarım o kadar emeğimiz geçti annem ameliyat oldu hiç sormadılar bile.Üzülmeyin bunları yaşayan tek siz değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…