Siz çok ince düşündüğünüz için böyle oluyor. Üzülmeyin ama bu kadar da ince fikirli olmayın. Beklentiler sadece üzer :)Kizlar bir eltim var cok fazla gorusmuyoruz, mecburi durumlarda gorusuyoruz. Söyle birsey var, benim annemler hacdalar. Haftaya bgn geliyorlar ins. Haberlerde görmüsünüzdür kazayi ve faciayi. Bir Insan olarak insan bir sormaz mi sizinkilerden haber var mi iyiler mi diye??? Birsuru insanlar sordu cevremde, arayan soran. Bukadar insan duygusuz ruhsuz olur mu ya? Ikincisi kizimla eltimin yegenin ayni gün dogum günleri vardi, ve cok iyi biliyordu dogum gunun oldugnu. Kutlamak zorunda degil tabi ame sözde yengesin. Bir mesaj olarak hayirli ömürler dilemez mi insan. Ben sahsen yapamiyorum boyle pasif umursamaz olmayi. Samimi olmasamda, kutlarim. Empati kurup ailesini sorarim durumlari iyi mi degil mi diye.
Evet fazlasiYla ince dusunceliyim...Siz çok ince düşündüğünüz için böyle oluyor. Üzülmeyin ama bu kadar da ince fikirli olmayın. Beklentiler sadece üzer :)
Siz ne kadar ince düşünceliyseniz karşınızdaki bir o kadar düşüncesiz oluyor. Bakın biz amcamlarla aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. Annemin eltisinin üzerinde onca hakkı vardır hep ablalık yapmıştır ama iki ay önce annem ameliyat oldu 2 hafta hastanede yattı. Yengem ne bir kez olsun kapımızı çalıp bir şeye ihtiyacınız var mı dedi ne anneme geçmiş olsuna gitti. Bazı insanlar böyledir imtihan diyelim :)Evet fazlasiYla ince dusunceliyim...
Cok ayip ya, insanlar nekadar vefasiz nankör olabiliyor ya hayret ediyorum bazen. Allah annenize sifa versin. Aynen öyle imtihan galiba. Bekarken farkli olup evlendikten sonra degisenlere hayret ediyorum. Can ciger kuzu sarmasiydik simdi okdr degisti ki, bumu benim arkadasimdi diyorumSiz ne kadar ince düşünceliyseniz karşınızdaki bir o kadar düşüncesiz oluyor. Bakın biz amcamlarla aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. Annemin eltisinin üzerinde onca hakkı vardır hep ablalık yapmıştır ama iki ay önce annem ameliyat oldu 2 hafta hastanede yattı. Yengem ne bir kez olsun kapımızı çalıp bir şeye ihtiyacınız var mı dedi ne anneme geçmiş olsuna gitti. Bazı insanlar böyledir imtihan diyelim :)
Boşverin gerçekten belki onun aklına bile gelmiyor dönmüş arkasını uyuyordur şimdi. Siz de ailenize keyfinize bakın. O kapıyı kapattıktan sonra içerde kalanlarla ilgilenin diğerleri dış kapının mandalı :)Cok ayip ya, insanlar nekadar vefasiz nankör olabiliyor ya hayret ediyorum bazen. Allah annenize sifa versin. Aynen öyle imtihan galiba. Bekarken farkli olup evlendikten sonra degisenlere hayret ediyorum. Can ciger kuzu sarmasiydik simdi okdr degisti ki, bumu benim arkadasimdi diyorum
Cok haklisiniz..Boşverin gerçekten belki onun aklına bile gelmiyor dönmüş arkasını uyuyordur şimdi. Siz de ailenize keyfinize bakın. O kapıyı kapattıktan sonra içerde kalanlarla ilgilenin diğerleri dış kapının mandalı :)
Ya bende dedigim gibi kutlamak zorunda degil, hani ayni gune denk gelmesi yegeniyle o acidan. Elim degmisken onada bir yazayim dusuncesiyle.İlkinde beklentiniz haklı.
Ciddi olaylar, bi merak edip aramalıydı.
Ama şu doğum günlerinde bu kadar beklentiye girmeyin ya.
Ben kendi ailemin, yeğenlerimin bile doğum gününü kutlamam, yoruyor beni bekleyen insanlar.
Aynen öyle canim, yapan ben olsam göze batar olay cikar. Yapmadi sormadi olurSense çalma kapısını arama sorma düşünme ne geçmiş olsun de ne mutluluğunu paylaş..bak o zaman senden kotusu olmaz insanların kanına bencillik işlemiş.
Kim sana nasıl davranıyorsa aynısını yap sormuyorsa sende sorma umursamıyorsa sende umursama hiç kafana da takmaKizlar bir eltim var cok fazla gorusmuyoruz, mecburi durumlarda gorusuyoruz. Söyle birsey var, benim annemler hacdalar. Haftaya bgn geliyorlar ins. Haberlerde görmüsünüzdür kazayi ve faciayi. Bir Insan olarak insan bir sormaz mi sizinkilerden haber var mi iyiler mi diye??? Birsuru insanlar sordu cevremde, arayan soran. Bukadar insan duygusuz ruhsuz olur mu ya? Ikincisi kizimla eltimin yegenin ayni gün dogum günleri vardi, ve cok iyi biliyordu dogum gunun oldugnu. Kutlamak zorunda degil tabi ame sözde yengesin. Bir mesaj olarak hayirli ömürler dilemez mi insan. Ben sahsen yapamiyorum boyle pasif umursamaz olmayi. Samimi olmasamda, kutlarim. Empati kurup ailesini sorarim durumlari iyi mi degil mi diye.
Kizlar bir eltim var cok fazla gorusmuyoruz, mecburi durumlarda gorusuyoruz. Söyle birsey var, benim annemler hacdalar. Haftaya bgn geliyorlar ins. Haberlerde görmüsünüzdür kazayi ve faciayi. Bir Insan olarak insan bir sormaz mi sizinkilerden haber var mi iyiler mi diye??? Birsuru insanlar sordu cevremde, arayan soran. Bukadar insan duygusuz ruhsuz olur mu ya? Ikincisi kizimla eltimin yegenin ayni gün dogum günleri vardi, ve cok iyi biliyordu dogum gunun oldugnu. Kutlamak zorunda degil tabi ame sözde yengesin. Bir mesaj olarak hayirli ömürler dilemez mi insan. Ben sahsen yapamiyorum boyle pasif umursamaz olmayi. Samimi olmasamda, kutlarim. Empati kurup ailesini sorarim durumlari iyi mi degil mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?