Umursamasak bile sizce kötü haberlerden etkileniyor muyuz?

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.087
149
43
Başıma gelen bir olaydan bahsedeceğim bugün yan komşum dışarıdayken beni evine davet etti gittim oturdum çay falan içtik işte bir anda ölümden bahsetmeye başladılar işte kayınvalideleri ölmüştü 5-6 ay önce o şimdi kurtuldu bakalım biz nasıl Can vereceğiz vesaire gibi şeyler söylediler umursamamaya çalıştım takmamaya çalıştım ama eve geldim böyle göğsümü ağrımaya başladı işte çarpıntım başladı midem bağırsaklarımda bir hareket gelip almaya başladı tuvalet ihtiyacı duy tuvalete gittim çarpıntım ararım devam etti sonrasında bacaklarım inanılmaz bir şekilde ağrımaya başladı ayakta duramaz hala bayılacak kadar oldum tansiyonuma baktım 9'a 5'te düşmüştü sizce ben bundan etkilenmiş miyim

Kötü haberler her ne kadar belli etmesek de etkiler illaki . Başka konuda panik atak ve anksiyeteden bahsetmişsiniz. Bu yaşadığınız fiziksel belirtiler ondan dolayı da olabilir.

Kötü haberler her ne kadar belli etmesek de etkiler illaki . Başka konuda panik atak ve anksiyeteden bahsetmişsiniz. Bu yaşadığınız fiziksel belirtiler ondan dolayı da olabilir.
Muhtemelen o yüzden oldu takmamaya çalıştım hani panik atak artık tanıdığm bir şey tanıyorum biliyorum ve korkmuyorum sadece bacak ağrılarım vücut ağrılarım beni çok fazla korkutuyor özellikle göğüs sırtı ağrıları vesaire yoksa çarpıntı yerdik alıştım

Back
X