- 6 Eylül 2018
- 12
- 5
- 16
- 35
Merhaba kızlar benim sorunum evlılık yıldonumunu eşim önemsiz görmesi. Hatta tüm özel günleri önemsememesı mecbur kutluomuş bu zamana kdr . Ilk yılımız suprız yapar sandım Ama Arkadaşlarımla kampa gıdıorum dıye söyleıd. Evlılık Yıldonumumuz bu Cumartesıye denk gelıo cuma bı yemek yerız annene bırakırım senı haftasonu Orada kalırsın demesı benı çok üzdü biraz tartıştık neymış nankörmuşum tek yemek yetmıomuymuş Millet rezervasyon yaptırır masalar ayırtır benı sosyal tesıse goturcek , imkanı var istese daha ıyılerını yapar. En kucuk yaptıgı bıseyı çok lüksmüş gbı görup neyıne yetmıo demesı benı çıldırtıo, yok başkalarını örnek gösterme Bana dio. Sevmıorum özel gunler bıtmıo dıye kendını haklı gösterıo. Benım için ben sevdgım için yapsaydı fedakarlıgını anlardım şuan benı resmen umursamıo ,oldu bıttıye getırıo , annemde kalmıcam deyıncede evde kal aklım kalmaz kapını kılıtle demesi benı çok uzdu önceden korkarsın aklım sende kalır derdı şuan gram sevmıo gbı gelıo bana bunu normal bısymış gbı görmesını ıstemıorum benı kırdgını anlamasını ıstıorum. Sizce nsl davranmalıyım?