Anket Umursamaz eş

Sonuçta eşinizin görevı çıkıyor. Mecburı olarak görüyorsunuz. Bunu kabullenmışsınız. Bız her özel gunumuzu kutlarken şuan buna saçma sapan mazeret göstermesi beni şaşırttı. Güçsüzlük degıl haklısın zorla guzellıkte olmaz
Fark etmez ki sonuçta eşim gidince korkuyorum anneme gideyim demiyorum zaten öyle bir şansım da yok da.Sonuçta yetişkin insansınız.Eşimin gece dışarı çıkmasını istemiyorum deseniz anlarım ama siz eşinizin sizi korkarsın diye düşünmesini istediğinizi yazmışsınız.Yani belki tartışmayla istediklerinizi yaptırabilirsiniz sonuçta isteyerek yapmış olmayacak

tek basina ozel gun kutlamak / kutlamamak bir gosterge degil bence.

ama tek buysa sorununuz bu isi siz ustlenebilirsiniz, plani siz yapin, ona da uymasi kalsin sadece.

bir de ben de pek ozel gun fani bir insan degilimdir o yuzden soyle dusunuyorum, yanlis mi dersiniz bilemem,
atiyorum bu haftasonu arkadaslari ile plan yapildi,
siz de evlilik yildonumunuzu bir sonraki haftasonu kutlasaniz, olmaz mi ?
Sizin de icinize sinecek guzel bir plan yapsaniz mesela ?
Olablır inat yapmıorum ama öncelığı biz olmamalımıydı ben buna kırıldım

Çok üzüldüm hatta başım filan ağrıdı okurken
Bugünden evi terk edin

Olablır inat yapmıorum ama öncelığı biz olmamalımıydı ben buna kırıldım

Tabi ki onceligi her zaman siz olmalisiniz. Ama adam ozel gunlere onem vermezken, atiyorum on arkadas toplanmak cok zordur oyle de bir organizasyon yapilmisken olabilir gibi geliyor bana.
Tabi ki demek istedigim bosverin falan degil, biraz ilimli olup, istediginiz seyi siz yaparsaniz o da istediginizi daha iyi anlayip ilerleyen zamanda bu tarz planlarla gelebilir diye dusubuyorum.

Kırılmaktan çok haklısınız bence. Ben de olsam çok üzülürdüm. Biz de özel günleri pek öyle rezervasyonlu sürprizli kutlamayız. Benim eşim de sevmez. Ama o gün tutup da arkadaşlarıyla da plan yapmaz. Evde kendi halimizde küçük Bi kutlama yapsak bile yeterli. O gün hayatımızı birleştirdiğimiz gün sonuçta hatırlanmayı hakediyo.

Merhaba kızlar benim sorunum evlılık yıldonumunu eşim önemsiz görmesi. Hatta tüm özel günleri önemsememesı mecbur kutluomuş bu zamana kdr . Ilk yılımız suprız yapar sandım Ama Arkadaşlarımla kampa gıdıorum dıye söyleıd. Evlılık Yıldonumumuz bu Cumartesıye denk gelıo cuma bı yemek yerız annene bırakırım senı haftasonu Orada kalırsın demesı benı çok üzdü biraz tartıştık neymış nankörmuşum tek yemek yetmıomuymuş Millet rezervasyon yaptırır masalar ayırtır benı sosyal tesıse goturcek , imkanı var istese daha ıyılerını yapar. En kucuk yaptıgı bıseyı çok lüksmüş gbı görup neyıne yetmıo demesı benı çıldırtıo, yok başkalarını örnek gösterme Bana dio. Sevmıorum özel gunler bıtmıo dıye kendını haklı gösterıo. Benım için ben sevdgım için yapsaydı fedakarlıgını anlardım şuan benı resmen umursamıo ,oldu bıttıye getırıo , annemde kalmıcam deyıncede evde kal aklım kalmaz kapını kılıtle demesi benı çok uzdu önceden korkarsın aklım sende kalır derdı şuan gram sevmıo gbı gelıo bana bunu normal bısymış gbı görmesını ıstemıorum benı kırdgını anlamasını ıstıorum. Sizce nsl davranmalıyım?
Nasil davranirsan davran kendini bastan hakli cikarmis zaten
Burnundan elbet getırırım bunu bilio ama bu sefer ters köşe yapmak istiorum. Sessızlıgım onu düşündürsün istiorum ama tabii erkek milleti anlarmı 😏
Sende hayat yok ilk donumde gidecek esim de gidebilecek mi ya 40 gunluk evli iken bir tartistim fikrimi sormadan asla
Herkes özel gün kutlamayı sevmeyebilir, sen de kutlama. Normalde eşin sana sevgisini hissettiriyorsa çok da anlam yükleme günlere. Kaldı ki o günler herkes hediye bekler, ben beklenmedik günlerde yapılan sürprizleri daha çok severim mesela.

Bir de niçin "y" harflerini eylemlerden mahrum bırakıorsunuz?? Gözlerim kanadı okurken. MSN değil ki burası, yıl 2020 artık...
Bende illa hediye deilde her yil gece 12 olunca bir cift soz siir ile soylenmesine bayilirim
Ama daha bayilamadim 😄😄
tek basina ozel gun kutlamak / kutlamamak bir gosterge degil bence.

ama tek buysa sorununuz bu isi siz ustlenebilirsiniz, plani siz yapin, ona da uymasi kalsin sadece.

bir de ben de pek ozel gun fani bir insan degilimdir o yuzden soyle dusunuyorum, yanlis mi dersiniz bilemem,
atiyorum bu haftasonu arkadaslari ile plan yapildi,
siz de evlilik yildonumunuzu bir sonraki haftasonu kutlasaniz, olmaz mi ?
Sizin de icinize sinecek guzel bir plan yapsaniz mesela ?
Konu sahibinin yerinde olsam yildonumu aksami pahali bir restoran a annemle gider yer icerim bir surude foto ceker ataarim 1 yildonumumuz diye
Kırılmaktan çok haklısınız bence. Ben de olsam çok üzülürdüm. Biz de özel günleri pek öyle rezervasyonlu sürprizli kutlamayız. Benim eşim de sevmez. Ama o gün tutup da arkadaşlarıyla da plan yapmaz. Evde kendi halimizde küçük Bi kutlama yapsak bile yeterli. O gün hayatımızı birleştirdiğimiz gün sonuçta hatırlanmayı hakediyo.
Yani es ile gecirmedigin zamanin ne onemi var ki
Zaten bekarken yeterince gezmis ustelik korona var korona

Benim eşim sevgililer gününde ilk defa organizasyonlu bir yere götürdü hem de sürpriz Allahım ne şaşırdım güldüm 😅 bizimki de öyle bık bık napcan ya özel gün fln ama hediyemi alır lakin evdeyizdir😬

Neyse bu güllü ortama götürdü beni çok sevindim şaşırdım ama neyse ee dedim nerden çıktı bu organizasyon sen pek sevmezdim dedim, ofisten bir arkadaşı demiş ki hanıma sürpriz yapcam şöyle böyle anlatmış bizimki de heves etmiş😁 demem o ki bir arkadaşından görse duysa yapabilir yoksa bende söylenip dururdum beni tınmazdı

Doğum günü ve evlilik yıl dönümü kutlamak için özeldir benim içinde ancak bunun lüks vs olması tarafların zevkleri ile ilgilidir. Biz pizzacıya gittik mesela ilk yıldönümümüz olmasına rağmen (: ancak arkadaşları ile kampa normal zamanda gitmesinde bir sıkıntı yok ama gel gör ki göz göre göre kaçıyor sanki kutlamadan. Önemli olan ritüel olarak yapmak değil. Birlikte bir sokakta el ele yürümek, o güne kadar geldiğiniz yollar açtığınız sorunları konuşmak da bir kutlamadır.

bu ozel gun meselesini abartiyonuz biraz bence..adam genel olarak nasil sana karsi onu soyle..yoksa herkes instada cok mutlu hep ozel gun kutluyo :D

gercekten bunlar cok muhim degil, tum sene uzmuyorsa seni ve ozel gun kutlamiyorsa ben o herifi tepemde tasirim net.

suna katiliyorum ama...evlendin diye eski ozen gosterilmemesi cok yanlis..bence evdekine asil ilginin buyugunu vereceksinki disari kaymasin..ha sadece bunun icin degil tabiiki...icten gelmesi gerek

Back
X