umursamaz ve çapkın erkek

ayrılmam zor ama ayrılmalı mıyım?

• ayrıl

OY: 6 66,7%
  • taktik yap

OY: 3 33,3%

• Ankete Katılan
    9

Betg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
31
14
3
34
Arkadaşlar merhaba) özet geçicem 1 aylık ilişkim var isyerimden minik bir oğlu var benden sonra biriyle konustu mu bilmiyorum. Ama benden öncesi cok fena kadın severligiyle tanınmış resmen. Bana ufakta olsa yalanlar söylüyor. Cok fazla hatta nerdeyse hic vakit ayırmıyor. Cok aramaz sormaz . İliski basinda sahaneydik tavlama asamasinda ben sanırım kendimi cok cabuk biraktim. Surekli is icin telefonla uğraşıyor isleri kötü oldugu icin 1 2 ay sonra hersey daha guzel olacak diyor . Ara sira minik minik opuyor yanima gelip. Beni sevdigini söylüyor. Tarzı bu olduğu icin cok düşünmemeye çalışıyorum. Daha yüzünü gördüğüm gibi beni mutlu ediyor çünkü. Daha fazla ilgisini cekmek veya elinden kaybediyormus hissini nasil yaşatırım? Ki kacan kovalanir numaralarini falan yutar mi bilmiyorum rest ceksem anlar cok kurnaz( tum eski başlıkları okudum ama adam cok farklı oldugu icin bi noktaya varamadım. İlk kez aşık oldugumu hissettim

O aramadıkça siz de aramayın, amiyane tabiriyle peşinde koşmayın. Sizin için zor olsa da o size nasıl davranıyorsa siz de ona aynı şekilde davranmaya çalışın. Baktınız hala durumlar aynı şekilde, herhangi bir düzelme yok o aşamadan sonra kendinizi küçük düşürmeden ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…