Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar. Ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde Cem beyin hastasıyım. 15 Mayıs'ta 5. gün embriyosu transfer edildi şuan hamileyim![]()
sizin sorun neydi.Süper bir haber bu. Benim de 18 Mayısta transfer olmuştu olumsuz sonuçlandı. Güzel haberleri almak iyi geliyor insana. Allah tamamına erdirsin
sizin sorun neydi.
Transfer günü doktor yanıma geldi. Geçmiş olsun felan dedi.Sonra asistanları ilgilendi. Benim anladığım Doktorlar işin arka planında biraz. Sürekli embriyo takibi kan tesleri felan kendi inceleyip öle bilgi veriyor vs. Bana dediği 12 gün sonra testini yap ve bana ulaş dedi.Zaten 12. gün asistanı beni aradı sonucu söyledim. (başka hastanede kan testi verebiliyorsun ben öle yaptım hastane bana baya uzak çünkü) sonrasında ilaçlarıma aynen devam etmemi söyleyip sadece düşük önleyici iğne yazdı watsapp tan gönderdi. Sonraki aşamadı ilaçlarım bitmişti. Reçete yazdı gönderdi fakat ssk dan ilaçlar geçmediği için ssk ile anlaşmalı özel hastane randevu alıp muayne de olayım bari hem ilaçları yazdırayım dedi. Tek ilaca 108 tl istemişti eczane şimdi 8 kutu ilaca 60 tl verdim. Benim anlaşmam Ne zamana kadardı tam hatırlayamıyorum. Benim özel hastaneye verdiğim para ile oraya vereceğim ulaşım parası eşit olduğu için kendime yakın bir hastanede bebeğin takibini yapıyorum. Zaten hamile halimle o yolda çekilmez. Zaten 3.000 li değerlerde bebeğin kontrolü karından oluyor. Birde doğuma kadar aynı doktorla devam etmek bana çok mantıklı geldiği için kendime yeni doktor buldum.Başka sorunuz olursa ben burdayım :)Süreç olumlu olursa sonrasını da çok merak ediyorum aslında. Onları da yazarsanız çok sevinirim. Bahçeci'ye ne kadar devam ediliyor, sonrasında başka doktor mu bulmamız gerekecek?
Canim oncelikle hayirli olsun bnde cem beyin hastasiyim sali gunu transferim oldu dondurulmus smdi bekleme surecindeyimTransfer günü doktor yanıma geldi. Geçmiş olsun felan dedi.Sonra asistanları ilgilendi. Benim anladığım Doktorlar işin arka planında biraz. Sürekli embriyo takibi kan tesleri felan kendi inceleyip öle bilgi veriyor vs. Bana dediği 12 gün sonra testini yap ve bana ulaş dedi.Zaten 12. gün asistanı beni aradı sonucu söyledim. (başka hastanede kan testi verebiliyorsun ben öle yaptım hastane bana baya uzak çünkü) sonrasında ilaçlarıma aynen devam etmemi söyleyip sadece düşük önleyici iğne yazdı watsapp tan gönderdi. Sonraki aşamadı ilaçlarım bitmişti. Reçete yazdı gönderdi fakat ssk dan ilaçlar geçmediği için ssk ile anlaşmalı özel hastane randevu alıp muayne de olayım bari hem ilaçları yazdırayım dedi. Tek ilaca 108 tl istemişti eczane şimdi 8 kutu ilaca 60 tl verdim. Benim anlaşmam Ne zamana kadardı tam hatırlayamıyorum. Benim özel hastaneye verdiğim para ile oraya vereceğim ulaşım parası eşit olduğu için kendime yakın bir hastanede bebeğin takibini yapıyorum. Zaten hamile halimle o yolda çekilmez. Zaten 3.000 li değerlerde bebeğin kontrolü karından oluyor. Birde doğuma kadar aynı doktorla devam etmek bana çok mantıklı geldiği için kendime yeni doktor buldum.Başka sorunuz olursa ben burdayım :)
Canım bana öyle sembollerle ifade etmediler fakat tek bildiğim laboratuvardaki arkadaş çok kaliteli olduğunu söylemişti.Canim oncelikle hayirli olsun bnde cem beyin hastasiyim sali gunu transferim oldu dondurulmus smdi bekleme surecindeyim
Sana sorum embriyo kaliteni hatirliomusun bnm 4bc kalite tutar mi bilmiorum
Tesekkurler cvb in icin darisi basima ins :)Canım bana öyle sembollerle ifade etmediler fakat tek bildiğim laboratuvardaki arkadaş çok kaliteli olduğunu söylemişti.
genetik araştırmayı kendi bünyesinde mi yapıyor dışarıya mı gönderiyor
canm transferinin sonucu ne acaba benimde ayni 4 bc 5. gun embriyosu mrrak ettmCanim oncelikle hayirli olsun bnde cem beyin hastasiyim sali gunu transferim oldu dondurulmus smdi bekleme surecindeyim
Sana sorum embriyo kaliteni hatirliomusun bnm 4bc kalite tutar mi bilmiorum
Canim benim negatif oldu ama bnm esimde genetik sikinti cikti buyuk ihtimal o yuzden negatifcanm transferinin sonucu ne acaba benimde ayni 4 bc 5. gun embriyosu mrrak ettm