umut hastanesi birsen

baslıgı gorunce yazayım ıstedım,ben degıl ancak ablamın dogumunu kartal umut hastanesınde birsen hnm yaptırdı.Ablam gayet memnundu gercı kendısı baya metanetlıdır ama ıyı oldugunu soyledı.Normal dogum yapmıştı.
Herhanıg bi sorun yasamadı , var sormak ıstedıgın birsey sorarım

Umarım rahat bır dogum gecırır,bebegını saglıkla kucagına alırsın
Selamlar

Kartal umut hastanesinin odaları,personeli nasıl biliyor musunuz?Birde doğum fiyatlarını bilen var mı acaba?Sgk sezeryan ve normal fiyatları???

teşekkür ederim.artık gerek kalmadı bebeğin sıvısı azaldığı için sezeryanla yarın alacaklar.çok moralim bozuldu daha doğuma 3hafta vardı ama nasip böyleymiş.birsen için hep sezeryen duymuştum o yüzden hep kaçtım ondan.kaçtığım şey başıma geldi.tekrar teşekkür ederim

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Herşeyde vardır bir hayır öyle düşün.Birsen Hanım mı yapacak sezeryanı?

Bende çok duydum adını arkadaşım bu bayanda doğum yapmıştıı..

Ben başka bir doktora gittiğim için birsen hanm da sonradan öğrendiğim için düzeni bozmayıp NENE HATUN da doğumumu yaptım tavsiyede ederimm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…