Yasadiklarimi paylasmayi borc bilirim..bu sitede 2011 yilinda bebegimi kaybettigim zamanlarda yazmaya basladim cok guzel arkadasliklar edindik bi cok insanla berabee agladik beraber sevindik.kisaca hikayemi paylasmak istiyorum bebegini kaybedenlere umut olsun diye..2011 yilinda normal yolla hamile kalip 15 haftalik olu dogum yaptim 2012 yilinda normal yolla hamile kalip 10.haftada kalbi durdugu icin kurtaj oldum 2013 yilinsa normal yolla hamile kalip kimyasak gebelik yasadim 2014 yilinda asilama ile hamile kaldim dis gebelik oldu. 6 ay gectikten sonra tuo bebek tedavisine basladik artik normal yolla hamile kalamiyodum tedavimizi olduk ama tutmadi ustunden bi 6 ay daha gecti yeniden tup bebek denedik sukurler olsun hamile kaldim suan bebegim 30 haftalik oldu Insallah bi kizimiz olacak bu aralarda yapmadigim sey kalmadi hactan gelen deve dilini mi yemedim piskologami gitmedim bioenerji uzmanina mi gitmedim okunan kuranlar dualar akitilan gozyaslari esimle birbirimize ne kadar destwk olsak da butun acilarimi ondan cikardim nefes alamadigim gunler oldu igeneler ilaclar tedaviler insanlarin bitmek tukenmek bilmeyen sorulari aciyan bakislar hepsi yara birakti ruhumda sabrimin tukendigini hissettigim anlarda tek yaptigil dua etmek oldu rabbim ol dedi sukurler olsun cok normal bi hamilelik yasadim bu zamana kadar geldik rabbim saglikla dogmasini nasib etsin insallah bunu okuyan canim arkadasim rabbim guzel gunler gostersin insallah cektigin acilari unutturacak melegin bi an once gelsin insallah....
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim bu kadar kaybin sebebini ogrenmek icin yapilmasi gereken butun testleri yaptirdik hatta doktorumin gerek yok dedigi testleri bile ondan habersiz yaptirdik ama hic birinde bisey cikmadi hepsi temizdi..
Canim yazini yeni gordum 38 3 oldu sukurler olsun normal dogumu bekliyoruz eger carsambaya kadar normal olmazsa sezeryanla olcak insallah bende hala inanamiyorum onca yasanan acidan sonra rabbim kismet etti melegimi simdi son zamanlardayiz uyku falan gitticani sagolsun kuzunun sukurler olsun yasadigim herseye
Canim yazini yeni gordum 38 3 oldu sukurler olsun normal dogumu bekliyoruz eger carsambaya kadar normal olmazsa sezeryanla olcak insallah bende hala inanamiyorum onca yasanan acidan sonra rabbim kismet etti melegimi simdi son zamanlardayiz uyku falan gitticani sagolsun kuzunun sukurler olsun yasadigim herseye