çok güzel yazmışsın valla gerçekten umuda çok ihtiyacımız oluyorr.... :)
Evet çok haklısın, biz de yaklaşık 1.5 yıldır bekliyoruz ve nerede güzel sonlanmış bi bekleyiş duysam moralim düzeliyor
Ben varim canim arkadaslarim sizin gectiginiz sinavdan bende gectim ama bir an bile pes etmedim cok ama cok mucadele ettim ve Allahin izniyle basardim.
Hepiniz basaracaksiniz yeterki mucadelenizi birakmayin cunki gercekten caresi var .
Dualarim sizinle ..
Canım bana mesaj yazmışsın da 100 mesajım olmadıgından özel mesaj gönderemedim. İstersen msn adresini yaz cevap veremedim
Tamam canım buraya yazacaktım da özeel konular diye şeetmedim:97:
selam arkadaşlar,biz yaklaşık 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz ve olması içinde maddi manevi elimizden geleni yapıyoruz.bu yolada mücadele eden ve bebeğine kavuşan arkadaşlar sizden ricam arkanızdan gelmek isyen bizlere biraz vakit ayırıp umut olurmusunuz, istediğim tedavi şekliniz,yaptıklarınız,yaşadığınız sorunlar ve başarıya ulaşma şekliniz,biliyorumki herşey ALLAH tan ama bizlerinde elimizden geleni yapmamız şart,ben bu yıpratıcı süreci yaşayan arkadaşların bende dahil zaman zaman ümitsizliğe düştüğümüzü düşünüyorum
ve de konu bebek olunca maddi çıkar uğruna insanların umutlarıyla oynayanların olduğu kadar işini oldukça dürüst yapanlarında olduğu yıpratıcı tedavi sürecinde ne kadar kararlı inançlı ve umutlu olmaya çalışsakta malesef birçoğumuz bazen yelkenleri suya indiriyoruz kendi adıma ben her ay kırmızıları gördükçe acaba hiç olmuycakmı düşüncesinden kaçamadığım anlar oluyor.
sizlerden bir parça umut istiyor biz yaptık sizlerde yapabilirsiniz demenizi bekliyorum...
cnm benim hikayem çok umutverici değil ama etrafımda umudumu arttıran hikayeler var en son duyduğum bayan pko tüpleri kapalı eşi testeron çok yüksek sayı hız morfoloji çok düşük tüp bebek dahi çok zor deniliyor ilk denemede hamile inşallah hepimize verir Rabbim hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?