arkadaşlarım açıkcası yardımınıza desteğinize ihtiyacım var ne yapmam konusunda çünkü beynimi yedim artık düüşünmekten
özetle anlatıcam erkek arkadaşımla 10 aydır çıkıyoruz. ve ciddi düşünüyodu ileriye yönelk...ayrı şehirlerdeydk ama sonunda bulundugum şehre geldi ve artık burda. 1ay oldu o buraya geleli fakat hiç bulusamadık (sadece daha önceden bi kere geldignde sayılı bir saatte görüşme imkanımız oldu)ben ondan bekledim teklifi aslında..görmek istediğini söylemişti ama iş yoğunlugumdan ve hesapta olmayan programlardan dolayı bi türlü kısmet olmadı diyim 1hafta önce msj attım. artk ben söyleyecektim hfta sonu görüselim diee bana başka bir numaradan cvp yazdı bende cebini aradım ordan konusalım die açmadı sonra bana yazdığı numaraya msj attım bu numarayımı kullanıyorsun artık aradım açmadın dedim o da bu numara dayımın..telefonu anneme bırakmak zorunda kaldım annem senin aradğını söyledi dedi..bnde bu lafı duyunca sinirlendm yalan söyledigini ve aldatıldıgımı hissettim ve hiçbir şey yazmadım sonra aradan bi iki gün gectikten sonra yoklamak icin msj attım cevap vermedi o aksam aradım kapalıydı ertesi gün gercekten merak ettigmden kendisini düşündüğümden msj attım onada yanıt gelmedi
ve aradan bi hafta gecti şimdi. ne aradı ne sordu arayacak mı msj atacakmı diye düşünmekten beklemekten delircem die korkuyorum sizce bi umut ışığı varmı hala arar mı sizce? cidden psikolojim bozuldu halbuki inanmıstım buraya geldigiini söyleynce umutluydum... yani şimdi bitti mi noldu anlamadım bi anda:S
bu kadar kolay olmamalı