Umut tüp bebek merkezimi? yoksa istanbul tüp bebek merkezi mi ?

Herkese merhaba bende umut tup bebekte tedavi gordum ve su an 8 haftalık hamileyim cok sukur doktorum ulun bey cok memnun kaldım hem ondan hem merkezden,daha once 2 denemen daha oldu ama malesef sonuc alamadık umut tup bebek yüzümüzü güldürdü keske ilk buraya gelseymisim kısmet

arkadaşlar yorumlarda çok kararsız kaldım bende şuan umutta ve istanbul tüp bebekte hangi doktora gisiyodunuz bide sgklı ücretini öğrenebilirmiyim.

Umutta sgk li olarak yaptırdım 3000 tl raporla Dr um ulun beydi ama ayrıldı ordan, bu iste merkezin Önemi Dr dan once geliyo unutmayın,bol sans diliyorum Allah gönlünüze gore versin

Ben daha once memorial de denemiştim negatif sonuçlandı orası insanın kanını emiyor resmen para tuzağı..umut tup bebekteki ilgiden cok memnun kaldım hemşirelerinden Dr larına kadar 3.denememdi ilk defa umut tup bebekte rapor alarak denedim ve pozitif sonuc aldık cok sukur su an 3 aylık hamileyim darısı tum Uğraş verenlere insallah

slm.ben istnbul tup bebek merkezinde aret.beyin takiplisiyim.bu 2.denemem su an dondurulmuslsrla.yeniden deniyoruz.dr.ile herhangi bir.sorunumuz yok fakat merkez bilgilendirme açısından inanilmaz eksik.sen sormazsan nerdeyse hic bise solemeyecekler!!!!

Tedaviye yeni başlayacak olanlar icin elimde 3 adet orgalutran 0,25 ve 2 adet puregon 300 var ihtiyacı olanlara cok uyguna vericem son kullanma tarihleri 2016 Haziran-Temmuz

ulun bey ordan ayrılmış sadece selen hanım var..birde 3800 dediler bana raporlu ücreti çok geldi..istanbul tüp bebek 2500 dedi...ben nisanda umutta yaptırmıştım 2000 tl ödedim olumsuz sonuçlandı..fiyat uçmuş gerçekten.şimdi nereye gidecegım bılmıyorum ama sgklı olarak deneyecegm aralık gibi inş.

Evet ulun bey Liv hospitale gecti benimde transferimi sadece Selen hanım yapti ulun bey yurtdisindaydi Seminerde birde ben gebelik asisi yaptırdım orda her merkezde yok cunku daha onceki denemelerimde yapılmamıştı ilk defa denedim ve pozitif sonuçlandı cok sukur onunda fiyatı ekstra 700 tl

Bende bu ay tedavimi umut tüp bebek merkezi nde yaptirdim.ilk denememde sukur hamile kaldım. Dr.um ulun beydi.ben merkezi tavsiye ederim.

peki sizin problem neydi özel olmazsa.bizim erkek infertilitesi sperm azlığı ve morfoloji..

Back
X