Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar slm kasım ayında umut tüp bebekte tedaviye başlayacaklar burda buluşalım
kızlar bende kasım ayında umutta başlıyorum bizim 2. Olucak ilkini yeditepede yaptırdık bizde sorun azosperm 6sı gibi regli olmayı bekliyorum kısa protokol olucak bende ulun ve enver bay arasında kaldım hangisine gitsem bilgisi olan varmı
duru 2 biz çarşamba günü konuştuk tüm ısrarlarımıza ragmen indirim yaptıramadık ilaç dahil kampanyaları var ve 1 ay sonra bitiyor dedi yasemin hanım diye biri var umutun müdürüymüş anadolu yakasında isim yapmak için fiyat buydu kampanya sona eriyor dedi şimdi ilaç ve kan tahlilleri dahil 45000 istiyorlar 2000 tedaviye başlarken 2500de yumurta toplama günü istiyorlar herşey yolunda giderse bu fiyata embriyo dondurmakta dahil yani paşka hiçbir ücret yok ayrıca mtese ücretide 1400
fiyat bilgileri için tşkler. Umut tüp bebeğe laparoskopi olmak için daha doğru su ortama bakmak için gittmiştik. Annem hemşire benim hiç beğenmedibi galoş bile vermeden ta yasemin hnmın (evet bencede çok gıcık ve ukala. Parasına göre hizmet veriyoruz dedi açıkça) odasına kadar çıktık.. Sonra ben vazgeçtim laparoskopiden. Bu geçen seneydi.
şimdi direkt 3. Tüp bebeği deniycez nasipse, sanırım bahçeciyi terciha edicez. Bir ara umut a gitsemmi diye düşündüm fiyatlar uygun ama sanırm şartları zorlayıp bahçeciye gitmek en mantıklısı... Benim doktorum halit fırat erden ve aile hekimi murat berksoy. çok methini duydum ve ikisine de güveniyorum.
Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir.
Sevgilerimle
canım zaman kardeşin yazdıklarına göre bana biraz para göz gibi geldi burası..........bebekten daha önce parayı düşünüyolarmış gibi hissediyorum.........tabi karar sizlerin ama bence tüp bebekte doktordan çok labaratuvar önemli............hemde o en önemlisi............
bacılar yanlış anlaşıldım galiba biz umutu ucuz oldugu için seçmedik fiyat konusu duru merak ettiği için yazdım eşim azosperm ve bizim için dr çok önemli azosperm hakkında çoooook tecrübeli dr olması gerekiyor normal bir üroloğ bu konuda yetersiz kalıyor eşi azolu olanlar bilir bu konuda toplasanız sadece 4 isim var ve bunlardan en önde gelen ikisi ankarada kaan aydos ve emre bakırcıoglu eşim kaan aydosta 6 ay ilaç tedavisi oldu normalde tüpüde orda yaptırcaktık ama ankara üniv. Cebeci kısırlık bölümünü bilenler neden yaptırmadıgımız hemen anlar zira orda asistanlardan başka kimse yok tüp bölümü çok kötü ama kaan hoca gerekten ii ve başarılı bir dr sonuçta ankaradan vazgeçtik tüpü istanbulda yaptırmaya karar verdik ve emre beyle daha önceden görüştüğümüz için kararımız emre bey oldu biz anadolu yakasında oturuyoruz o yüzden umut oldu eger emre bey alman hastanesi deseydi orası olurdu yani biz umuta emre bey için gidiyoruz eger sorun azosperme çok bir seceneginiz kalmıyor sonra umut hakkında bayada araştırdık genelde millet olumlu azolular ise daha olumlu geldi bize bizde bismillah diyip başladık
cnm allah yardımcımız oldun ne zaman başlıyorsun?
bizde bahçeci kliniğini aradıkk...raporumuz olduğunu söledikk ve onlarda bizi umuta yönlendirdi...benim eşimde umutla telle görüştü....,
kampanyadan bahsedilmedii bizee...fakat 4.500 olduğunu sölemişti....ve embryon çok fazla oluşursa bedava dondurulduğunu sölemişti....
bende avrupa yakasında oturuyorumm...anadolu yakasında otursaydım umuta giderdim....
bahçecinin bize verdiği fayat ise 7.500 ama eşim pazarlıkla 6.700 e indirmiş....arada çook para farkı var....yani umutla bahçeci arasında....
bende bahçeciye gitmek istiyodum ama çook pahalıı...bizee ççookk fazla gelirr bahçecinin fiyatı....
umutlada bi ön görüşme yapmaya gidebiliriz...uzak olmasına rağmen.....fakat ilk yakın olan ist tüp bebek merkezi ile görüşöeye gidicez.....
kızlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun.....zaman canımm inşş herşey yolunda giderr.....ve sonunda evladına kavuşursun...rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşş....
bu ay başlıyoruz kısmetse reglinin 2. günü ya Allah bismillah deyip kısa olarak başlıyoruz
sen nezaman başlıyorsun yada başladınmı ilk tüpmü inşallah olumlu olurda bebegine kavuşursun
bende karşıda oturuyorum ama gidip geliyorum. Orasını tavsiye ettiler. Yoksa burdada medicana falan vardı. Ama tavsiye üzerine oraya gittim. İnşallah hepimiz için mutlu sonla biter bu tedavi süreci. Ben iğne falan oluyorumya yani sorun bendemi acaba?
bir kaçta sorum olacak. morfoloji sayı ve yum reservi, mtese, kromozom testim, laporoskopı falan bunlar ne demeksüprizzzzz