umut varmı

29 ekim ama yumurtlamam 28 30 kasım gibi oldu gec döllenme bekleenen adet tarihinde

Canım biraz sabret 88 de iyi bir değer vede bu forumda betahcgsi 2 olupta 2 haftada yükselenler oldu bence herşey normal ama 2 günde bir değerini takip ettir... işallah senin için hayırlı olur.:39:

canım biraz sabret 88 de iyi bir değer vede bu forumda betahcgsi 2 olupta 2 haftada yükselenler oldu bence herşey normal ama 2 günde bir değerini takip ettir... Işallah senin için hayırlı olur.:39:

cnm gercekyenmi söluyosun betahcg si yukselenler oldumu herşey yolunda gittimi doktorum kimyasal gözuktunu bu hafta kendinden kanamayla duşebileceğini söledi kese yok ama kalınlaşma var dedi kafam karışık

cnm gercekyenmi söluyosun betahcg si yukselenler oldumu herşey yolunda gittimi doktorum kimyasal gözuktunu bu hafta kendinden kanamayla duşebileceğini söledi kese yok ama kalınlaşma var dedi kafam karışık

Ben 3 defa kimyasal gebelik geçirdim ama hiç değerim artmadı gitgide azaldı vede gerçekten 2 ile yükselen oldu hatta 7 bile olan oldu senin bebeğin rahme yeni yapışmış zaten 10 gün tüplerden rahime doğru ilerleme falan olsa şuan 7 gündür rahimde tam keseyi oluşturacak zaman bence sen kendini üzme ALLAH a sığın cnm iyi geceler...:16:

ben 3 defa kimyasal gebelik geçirdim ama hiç değerim artmadı gitgide azaldı vede gerçekten 2 ile yükselen oldu hatta 7 bile olan oldu senin bebeğin rahme yeni yapışmış zaten 10 gün tüplerden rahime doğru ilerleme falan olsa şuan 7 gündür rahimde tam keseyi oluşturacak zaman bence sen kendini üzme allah a sığın cnm iyi geceler...:16:

çok sağol cnm benim inşalla dediğin gibi olur inşalla en yakın zamanda sen de evlat sahibi olursun ne kadar suredir evlisin benim bi kızım var bu ay okuduğum bi kaç taktikle hamile kaldım ama sonu belli değil

çok sağol cnm benim inşalla dediğin gibi olur inşalla en yakın zamanda sen de evlat sahibi olursun ne kadar suredir evlisin benim bi kızım var bu ay okuduğum bi kaç taktikle hamile kaldım ama sonu belli değil

8 senelik evliyim canım, benim yaşayan hiç çocuğum yok hayırlısı olur işallah... Sevgi ve saygılarımla... Moralini yüksek tut bebişin sana sımsıkı tututunsun cnm...:46::46::46:

8 senelik evliyim canım, benim yaşayan hiç çocuğum yok hayırlısı olur işallah... Sevgi ve saygılarımla... Moralini yüksek tut bebişin sana sımsıkı tututunsun cnm...:46::46::46:

sağol cnm benim moralin iyi geldi bu arada sen nie taktın bakım pergeline öyle yazmış ay ne insanlar

Back
X