• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlanmak da güzeldir bazen...

caneem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
180
385
103
Merhaba hanımlar. Bu gün içimde fırtınalar kopuyor. Rüyamda bir kız çocuğum olmuştu. Aynı bana benzeyen. Rüyanın hep sürmesini ne çok isterdim. Hastalığım sebebiyle çocuk sahibi olmam çok riskli. Yüzde seksen ölürsün dedi doktor. Yüzde yirmilik yaşama şansı da göze alınır mı bilemedim. Aslında çok yeni evliyim. Eşim de bunu bilerek evlendi benimle. Yine de bi tuhaf oluyor insan.Burda bazen hamile kalmak için uğraşanları görüyorum. İmreniyorum onlara. En azından umutları var. Ben ise öylece bakıyorum. Çocukları çok seven eşim bile benim üzüldüğümü görünce ''Ben artık çocuk sevmiyorum '' diyor =( Hiç de beceremiyor yalan söylemeyi. Hiç kıyamıyorum ona. Kızıyorum bazen kendime. Onun baba olma hakkını elinden almış gibi hissediyorum. Gerçi ne olursa olsun seninle evlenmek istiyorum demişti bana. Çok sevdik birbirimizi. Hala öyle çok şükür. Bi bebeğimiz de olsaydı keşkee =((

Rabbim Sifa versin size insallah Allahtan ümit kesilmez. kurumus dal bile gun zaman geliyor çiçek açiyor.

hayatın ne getireceği belli olmaz bakın daha çok yeni evliymişsiniz. hem olmazsa evlat edinirsiniz. böylece bir yetiminde umudu olmuş olursunuz. üzülmeyin hayatta herşey bizler için.güçlü olun. Dilerim birgün bebek sahibi olursunuz

Allah büyük, böyle düşünme lütfen.
en umutsuz anda açılır bazı kapılar.
kaç yaşındasın? hastalığın ne?

Üzülmeyin bu kadar. Evlat da edinebilirsiniz. Illa sizinle kan bağı olması gerekmiyor

Evlat edınsenız de olur bence her doğuran anne olamıyor zaten..
Allah yardımcınız olsun şifa versın ınşallah

Allah var umut var
kötü düşünme canım çok üzüldüm Rabbim hak eden herkese bebek versin
ya düşünüyorum kimi kıymetini bilemez kimide yavrum olsun diye çırpınır içim acıyor ya
ama üzülme internneten bak bir çok insan imkansız dendiği halde hamile kalmış ve bebekleri sağlıklı
kanser anneler bile doğum yapıyor artık bunları düşün ve bozma moralını

Rabbim gonlunuze göre versin inşallah .

Uzmeyin kendinizi. Bir çaresi vardır muhakkak.

Ömür bitmeden umut da bitmez canım Allah büyük ne olacağı hayatın bize ne getireceği belli olmaz
Umarım kendi doğurduğun bebeğini kucağına almak nasip olur ama olmazsada evlatlık alabilirsin hem sen bi evlada hem o evlatlarda bi anne babaya kavuşmuş olur

Rabbim hayirli acil sifalar versin cnm hic belli olmaz yeter ki rabbim ol desin
Hastaligin nedir?

Evlat edınsenız de olur bence her doğuran anne olamıyor zaten..
Allah yardımcınız olsun şifa versın ınşallah
aynen öyle akrabam edindi evlat çocuğu görseniz insanı bir sarıyor sanırsın annesiyim çok sevgi dolu ya imkanım olsa evlat ednirdim ben

Evlatlık alabilirsiniz. Allah şifa versin size de.

aynen öyle akrabam edindi evlat çocuğu görseniz insanı bir sarıyor sanırsın annesiyim çok sevgi dolu ya imkanım olsa evlat ednirdim ben
İlerde çocuk düşündüğümde Allah korusun ama olmazsa çocuğum yapacağım tek şey ..
Bebekken aldığınızda zaten sizi annesı babası bılıyor. Oldun yaşa geldiğindede söylersınız neyın ne olduğunu.

İlerde çocuk düşündüğümde Allah korusun ama olmazsa çocuğum yapacağım tek şey ..
Bebekken aldığınızda zaten sizi annesı babası bılıyor. Oldun yaşa geldiğindede söylersınız neyın ne olduğunu.
benım tanıdığım çocuk yaşında ama akrabalarımızı öyle sahiplenmış ki hitap ederken anne değil annemm diyor babam diyor o çocuğun sevgisi bile değişik ve içten

Allah büyük, böyle düşünme lütfen.
en umutsuz anda açılır bazı kapılar.
kaç yaşındasın? hastalığın ne?

27 Yaşındayım. Kalp ve akciğer hastalığım var. Yetmezlik yaşıyorum iki organımda da.

Evlat sahibi olmak ve olamamak cok büyük bir sinav.Allah anne olmak isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.Evlat edinmekte evlat sahibi olabilmek icin bir yol hatta bence en güzel yol.Düşünmeni araştırmani öneririm.
Bir de arkadaşlar evlatlik değil evlat edinmek..Evlatlik demek biraz otekilestiriyor bana göre.

27 Yaşındayım. Kalp ve akciğer hastalığım var. Yetmezlik yaşıyorum iki organımda da.
Rabbim şifa versin inşaallah.
hiç belli olmaz bu işler, asla çocuğun olmaz denilen insanın yıllar sonra kendiliğinden çocuğu olabiliyor.
yeter ki O istesin, ol desin..

umut için de öyle konuşma asla, hayat bitmedi mi umut da bitmez.
bizi ayakta tutan tek şey umut.
bu soğukta sokakta, ayakları çıplak ışıklarda bekleyen çocukların gözlerindeki umudu görünce, yerin dibine giriyorum.
ne güzel yanında seni çok seven bir eşin var, onun için karamsar olma.:KK36:

arkadaşlar da söylemiş. evlatlık alabilirsiniz. önemli olan çocuğunu karnında değil, kalbinde taşıyabilmektir.:KK36:

Back
X