- 6 Mayıs 2016
- 17
- 11
- 3
- 31
canmmm benmde 3 senedr olmuyooo ...devlet hastanesinde 3 kere çatlatma 3 kerede klomen kullandm ...olmadııı. ..sonra. Kayseride ersat beye gittm ...normal gidiyoduuu...ne asılama nede tup bebek istiyorum benm gayem normall..masrafsz olsun istemiştmmm...doktor meğersem tup bebek içinn plan yapıyomuş bize soylemediii...asistanına sordummm ...nasıl bir tedavi uyguluyosunuz dedimmm...dpktor bey dfarklı bir tedavi yyguluyo dedi geçiştirdiii...birhafta günde 3 kez iğne vuruldummmm...eşimde ilaç kullandııı.umitliydimnm ..sonr ...kayseriyle aramızda bir buçuk saaat varrrr..iki gunde bir cagrdiii...iste Boyle gittk geldkkk...cuma ya dek geldiiii...doktor pazartesi tup bebek yapccam dedi...biz sok olduk esinle doktor bey nrdennnn..zamnnda soylemednzzz biz normal bekliyodukkk.buna hazr deglz..ne maddi be maneviii...doktor bey sinirlendi.. Hamama giren terler diyeeee...biz eve geldkkkk.tup bebekk soncta..igneleri vuruldmmmm..o kadar gitgelllll....biralmk istemedmmm.ya tutarsa diyeeeee...gittk zar zor bulusturdukkk..yumurtalarm topladlarrr....12 yumurtdan 7 tanesi saglam dediler...2 si dollenmis 2gun icinde cagrdlar buyuk umitle gitttmmm...cok sevndm bende Anne olucam ..diye AMA olmadiii...transfersen 1hafta sonra kask agrmoldu kahverengi leke geldiii...hamileym dedmmm..esinde umitlendiii..ama degilmismmmm....adet lekesiymissss....tahlil yaptrnca anladmmm..ykldm.....suannnn 6 ay oldi gala hamile deglmmmm...sogan suyu iciyorummmmmm ...kuru incur havuc kuru yapcammmm...doktorlardan korkuyorummmm....allahmm olmayanlara iclerndede bans bebek verrr....insallah cnm. Sennkide tutarrrr...uzulmeee stres yapmaaaaİyi aksamlar ben 23 yasindayim ve iki bucuk yili askin bi evliligim var iki kez asilama yaptirdim klomen le devlet hastanesinde ve bi ozel doktor buldum ve gittim gayet iyi bi doktor asilama icin gonal f verdi igne yi vurduk evde ve tam bes yumurtam oldu iki si ni sectik dedi doktor bey ve simdi de buyumesi icin gonal f e devam dedi ve devam ettim ama intedigimiz gibi olmadi tamm asilama olacam bu defa olacak derken tedavi yi bitirdik ve simdi doktor tup bebek diyo daha dune kadar asilamadan umutluyken suan tup bebek te tutacak mi tutmayacak mi diye korkuyorum kafamm cokk karisik benim gibi olan yokmu paylasin lutfen