Daha önce ki konumda bahsetmiştim kızlar.Erkek arkadaşım var ve yaklaşık 3,5 yıldır birlikteyiz.Ben hukuk son sınıf öğrencisiyim.Erkek arkadaşım önlisans KPSSye girdi geçtiğimiz zaman.Soruların cevapları açıklandığı zaman incelediğimizde emin olmadığımız soruları da yanlış saymamıza rağmen 75 alıyordu tahmini.Polisliği çok istiyordu.Bende garanti,güzel bir meslek 1 yıl çalışır para biriktirir Allah'ın izniyle istemeye gelir diye umutlandım.24. Dönem pomem araştırmalarına başladım bir umutla görseniz.Bu sabah sınav açıklandı Ve 67 almış.Nasip evet ama çok üzüldüm umutlarım suya düştü.Ailem mesleğe çok önem veren bir aile.O meslek şu meslek değil devlet memuru olsun garanti bir işi olsun hiç değilse düşüncesindeler.Haklılar da hiçbir aile kızını kötü şartlarda büyütmek istemediği gibi kötü şartlarda yaşasın istemez.Onu çok seviyorum ama ailem Rıza göstermez biliyorum.İş yeri kurarım,bi yer açarım seni yarıyolda bırakmam diyor.Ben ailemle sevdiğim insan arasında kalmak istemiyorum.Kendimi çaresiz hissediyorum.Lütfen kırıcı olmadan güzel bir çerçeve içerisinde yorum yapın, yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var