Merhaba arkadaşlar ,
ben 35 yaşında 9 yıllık evliyim .3 aşılama ,2 tüp bebek denemem de başarılı olamadık.Umutlarım tükenmişti.Gürgan Clinic'ten Dilek hanım beni aradı .Çocuk istiyorum aracılığı ile ,Dilek hanım ile telefonda görştük kendisine bir süre
tedaviye ara verdiğimi söyledim.Kendisi benim eğer bir anne olmak istiyorsan ve bu etkenler sende mevcut olup olmadığını anlamak için Timur Hocaya bir kere de olsa muayene olmam için ikna etti,tabiki konu çocuk olunca bende büyük bir hevesle kabul ettim.Vermis oldğum aradan vazgeçtim.Kliniğe arkadaşımla beraber gittik .Bizi çok güzel bir şekilde karşıladılar , Dilek hanımla görüştüm kendisi çok şeker bir bayan ve konuşması ile beni çok rahatlattı,uzun uzun sohbet ettik .Timur hocaya muayene oldum kendisi gerçekten çok pozitif bir insan ne yaptığını ne amaç için çaba gösterdiğinin farkında olan zaten hayatı boyunca göstermiş olduğu başarılar da bunu gösteriyor ki bana önceki tedavi oldğum süreç içersinde kı tanıştığım doktorlardan daha çok güven veren bir izlenim edindim.Bu güvenimi kazanmak bir çok denemem de sonra hiçbir doktora güvenim kalmamışken bunu çok kolay başardı.Timur Hoca ile konuşunca çok rahatladım kendi kendime Bu sefer doğru adreste doğru yerdeydim içimden birşeyler bana bunu söylüyordu.Diyeceksiniz ki çoğu klinikte olduğu gibi para için bunları yapıyor ama bunun bu şekilde olduğuna ben inanmıyorum.Timur hocanın bence paraya ihtiyacı yok,bence onun hedefi para asla değil kendisini bu bölüme adamış çocuk sahibi olamayan aileler için umut ışıgı olmak ve kendisini bu konuda çok daha ilerlere taşımak,Benim kendisinden aldığım izlenim buydu ve bu yüzden kendisine olan güvenimi bu sayede kazandı.
Timur Hoca'ya çok güveniyorum .İlaçsız bir yumurtamı topladı ve şu an embriyo şeklinde dondurdu. Tedavim devam ediyor.benim durumum da olan milyonlarca kadın var umutlarınız hiç bitirmeyin her şeyin hayırlısı olduğunu unutmayalım .
Ama doğru doktor doğru tedavi şekli olduğuna inanıyorum.İnşallah Timur hocamın sayesinde bir evladım olduğu zaman burdan siz dostlarımla paylaşacağım.UMUTLARIMIZ HİÇ BİTMESİN .