Umutsuz Vaka

hopelesscase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
4
0
36
Bolu
Merhaba arkadaşlar. Siteye yeni üye oldum derdimi anlatacak birilerine ihtiyacım olunca yolum buraya düştü. 3 ay önce tanışmıştık ve biraz konuşmadan sonra çıkmaya başladık. İlk başlarda ikimizinde durumu çok vahimdi konuşacak paylaşacak pek bir şeyimiz yoktu hatta bu durum bana çok korkutucu geliyordu niye böyleyiz bende mi bir problem var diye. Ama geçen zaman ikimiz içinde daha iyi oldu birlikte birşeyler yaşadıkça anılarımız arttıkça ilişkimizde iyileşti. Tabi ben öyle sanıyordum. 3. ayımızı dolduramadan ayrılmak istediğini söyledi zaten böyle bir teklif bekliyordum. Çünkü son bir haftadır hiç konuşmuyorduk ne ben ona mesaj atıyordum ne de o bana zaten ancak ben birşeyler yazarsam kısa cevaplar geliyordu. Herneyse ayrılmak istediğini söylediğinde yıkılmıştım buluşmak istedim ertesi günü yüzyüze konuştuk. Neden ayrılmak istediğini sordum bana cevap olarak senden soğudum dedi. Yani artık sevmiyorsun öylemi dedim evet dedi. Hiçbir neden yokken ortada anlam verememiştim nedenini sorduğumda, olmuyordu birbirimize uymuyoruz farklıyız gibi saçma geçiştirme cevaplar verdi. Benden önce 4 yıllık bir ilişkisi vardı ben zaten hala onu sevdiğini beni onu unutmak için kullandığını düşünürdüm. O an orda Senin sayende onu unuttum bana onu unutturdun dediğinde sinir krizi geçirdim. Yani beni hiç sevmemiş mi ? Bunu kendisine sorduğumda Sevdim yanıtını aldım fakat inanmadığımı söyledim bilemezsin dedi. Ve arkadaş kalmak istediğini hiç olmazsa birbirmizi gördüğümüzde yollarımızı değiştirmek istemedğini söyledi bende söylediğinin imkansız olduğunu anlattım. Onun benim için ilk aşkım olduğunu biliyordu gerçekten de öyleydi hayatımda birini ilk kez bu kadar sevdim ve seviyorum da. Ondan kopamıyorum. Şimdi ayrılalı 9 gün oldu fakat hep onu düşünüyorum. Etrafımda ki herkes unutucaksın diyor ama ben unutmak istemiyorum. Onun ne yaptığını da anlamış değilim zaten. Sosyal paylaşım sitesinde ki fotoğrafımız hala duruyor ondan silmesini istediğimde hayır dedi bana görmek istemediğimi söyledim daha ne anlamı kaldıki de orada duruyor sil onu dedim ama kendisinin görmek istediğini söyledi. Beni delirtiyor! Bana hep bir şekilde umut veriyor. Haftanın 4 günü birbirimizi görmek zorundayız ve geçen günde aynı ortamda bulunduk yanımdaki arkadaşımın onun bana baktığını söylediğinde havalara uçtum göz ucuyla bana baktığını gördükçe umudum da artıyordu hep işte o da beni unutmadı diyorum. Bir an geliyor yeniden beraber olabiliriz umut var diyorum biran geliyor yok bitti seni sevseydi bırakmazdı diyorum. Umutsuz bir vakayım düşündükçe çöküyorum. Hiçbir şeye tahammülüm kalmadı onun yüzünden çevremde ki insanlardan uzaklaştım, derslerimden. Onu bir an düşünmeden duramıyorum kafamda hep bir plan var işte olur mu olmaz mı diye . Ne yapacağımı şaşırdım. Bir erkek arkadaşım dediğine göre o bir yere gitmez zaten senin dedi bende benim olsaydı bırakıp gitmezdi dedim ama o ısrar edip 3-4 güne seni çok özleyip geri dönecektir geldiğinde onu elinde tutmaya bakmalısın dedi ben pek ümitlenmedim ama ona güvenmemi söyledi. Herkes farklı bir yorum yapıyor ve ben hangi birine sırtımı dayıyacağım bilemiyorum. Bildiğim tek şey onu çok sevdiğim ve geri kazanmak istediğim. Lütfen durumum hakkında sizlerden yardımlarınızı bekliyorum .

canım benim bence sen olaya ilk aşk olduğu için çok duygusal bakıyon.bende lisedeyken aşık oldum ilk aşkım oldu ayrıldım unutamam ölürüm sandım dört yıl unutmadım kimseyle çıkmadım falan filan...ama noldu unuttum.şimdi düşünüyorumda hayatta hiç birşey bizim düşündüğümüz kadar zor değil.zaten üç ay çıkmışsın.sıkma bu d-kadar canını eğer sen onun dört yıllık aşkını unutturabilmişsen yani sana bu kadar değer vermişse.(sana dönecektir yok dönmüyorsa hiiiç peşine düşme.zaten sana onu unutturdun demeside ayrı bi konu hiç girmeyelim bence....

Son düzenleme:

bak canım. sana su kadarını soleyım. eger bı erkek bı kız ıcın senı terk edıosa ugrasma derm. ama ne varkı haftanın 4 gunu yuzyuze bakmak zorundayız dıosun. mecburen gulumseyecek sana karsı ters davranmasını beklemene gerek yokkı. ayrıca sevıosa neden ayrılmak ıstesın senden ? ınsanların bazen kafası karısık olabılır. uzun bı ılıskıden cıkmıs . ama ne desem bılmıorum senı kırmakta ıstemıorum ama sana ters davranırsa senı kaybeder. belkı cepte tutmak ıstıo olabılır. ılerde farklı seyler belkı senınle uzun ılıskı dusnebılır. ama sana yaptıgı yanlıs bısı. onu sevıo olablrsn ılk askın olabılır canım benım. ama dıkkat et. onu kazanmak ugruna herseyı yapmak ıcın kendını yıyıp bıtırme.! sabret ! ve hayatında o yokmus gıbı davran. sunu sakın unutma kacan kovalanır. sevıosa zaten senın sevmıosa zaten senın olmamıstır bunu hepımız bılıoruz. dıkkat et canım. aynı duyguyu bende yasadım ılk askımda. dıkkat et ben cok hatalar yaptım benmde ılk askımdı sımdı o kadar pısmanım kı. her erkek bır deıldır. ama ne dıyeyım canım zamana bırak bı sure..

Belki öyle ama unutmak çok zor geliyor. Anılarımız gözümün önüne gelince daha beter oluyo her şey. Zaten onun peşine düşmüyorum kesinlikle ona umrsamazca davranıyorum. Arkadaşları tekrar olur mu diye sorduğunda hayır bitti ve geri dönüşü yok dedim. Ona inat sürekli gülümsüyorum mutlu neşeli tavırlar içerisindeyim etrafındayken ona baktığımı görecek diye bir kez bile dönüp bakamıyorum yüzüne. Elbette geliceğimiz yok birlikte ama ayrılığın bu kadar yakın olacağını düşünmemiştim. En çok koyanda terkedilmiş olmak sanırım

Bi kız için terk etmedi hayatında biri olduğunu hiç sanmıyorum şu adna olsaydı kesinlikle öğrenirdim. Evet sabırlı davranmaya kararlıyım bu kez ve kesinlikle onu taktığımı umursadığımı ona belli etmemeye gayret gösteriyorum. Bende senin gibi düşünüyorum o nedenle zamana bırakıcam geri dönerseherşey daha iyi olacakmış gibi sanki. Çok teşekkür ederim.

bencede terkedilmiş olmak cok koyuyor ınsana yapıcak bısey yok arkadasım sıkma sadece canını sen yeterkı. hersey duzelır yavas yavas. asık olmak zordur. ama asık olmak guzel bısey ama sunu unutma hayatta bır defa asık olunmuyor. emın ol ılk asklarda unutuluyor.

Dünyadaki en karmaşık şey kalbe söz geçirememek.Dışardan bakınca,fikir verince kolay..yaşamaya gelince zor. 4 yıllık bi ilişkiden çıkmış demişsin belkide yeni bi ilişki düşünmediğine biraz geç karar vermiştir. 4 yıl geçirdiği bi beraberlikten sonra aklınca rahat olmak istemiştir sebebi kişiseldir soğumak soğumamak değildir. hepimize öyle bi an gelebilir kaçmak uzaklaşmak özgür olmak isteriz. bu demek değilki özgürlüğümüz kısıtlanıyor ama insan öyle hissediyor bazen kimseye mesaj atmasın şurdayım burdayım demesin gününü gün etsin oda o anlardan birindedir belki.sen metanetini koru gerçekten kendine inanırsan başaramayacağın hiçbirşey yok. sadece seni bıraktığı anda bile sana yaşattıklarına tutunursan geride bırakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…