Bosaniyodum kiyamadim ona 1 5 yasindaydi babamin maddi durumu iyi degil meslegim yok kaldigim3 ay babaminevine zorsigdim cocukla 3 syda biselet degisir dedim sularbulanmadan durulmaz derlerya ama gordumki degismiyor cocugum icin diyemiorum artik cunki sinrlendigizaman ona bile kufredenbi insanoldu sadece cesaret gosteremiyorm
Aynen sizin gibi düşünüyorum. Ben bazen sızıp kalıyorum kızın yanında, bakıyorum eşim tepemde gel yanıma diye.Çocukla yatıyorsun diye fatura sana kesilir şimdi burda
Çocukla yatmanın paşaya ne engeli varmış
Evlilik aynı yatakta yatmak yahut seks değil ki adamın saygısı yok sana
Ev arkadaşı bile komşuya tencereyi verirken danışır çocuk bu oyuncak mı ona buna veriliyor
Haa işte çocuk değil boşanmamanıza neden. Bigün çocuğun önünde de dövecek, çocuğa da patlatacak iki tane. Çocuğa küfür ne ola, çocuğumun gözünden iki damla yaş akıtan adamı naparım ben. Kaç yaşında oğlunuz?Bosaniyodum kiyamadim ona 1 5 yasindaydi babamin maddi durumu iyi degil meslegim yok kaldigim3 ay babaminevine zorsigdim cocukla 3 syda biselet degisir dedim sularbulanmadan durulmaz derlerya ama gordumki degismiyor cocugum icin diyemiorum artik cunki sinrlendigizaman ona bile kufredenbi insanoldu sadece cesaret gosteremiyorm
iyi de güzel kardeşim sen böyle evliliğe neden çocuk getiriyorsun? Ne diyelim şimdi sana, çocuk olmasa boşan gir işe çalış ne bileyim yap bişeyler.Esim evlendimizden beri boyle cocuk olunca cok artti annesi herseye karisiyodu ve beni bunaltiyodu kendisne ankatnca annesinden taraf oldu hep halada oyle bana sen anneligu beceremiyosun seytansin demisligi bile var lohusa halimle ve esime anlatnca kilikipirdamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?