• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutsuz vaka

Lputkuzod

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
15
4
6
38
Evliligimde sonayaklasdigimi hissediyorum esim bana hicdeger vermiyo nerdeyse 1 senedir ayri yatiyoruz nedenini benmevladimla beraber yatmami gosteriyo rahat edemiyomus ama zannetmiyorum 8 ay once bosanmanin esiginden donduk ailesinicok dinliyo annesive ablasina cok duskun bendencok nerdeyse evde hic sozum gecmiyohicbisekilde bise soylesem hakaret dovmekle tehdit budurumun farkinda olan annesi isemesAfe koymama ragmen yuzsuzluk yapip geliyo cocugu goturmekicin babasindanizin aliyo ve benbunu esime soyledigim halde yok yok yok deli oluyorum evde esek basiyimkimsenin benitakdigi yok deger goremiyorum evde bakici hizmetciyim cok zoruma gidiyo mutsuzum ne zamana kadarboylegider bilmiyorum cocugumicin katlanirimdiyorumama yok benligimi kaybetmus ezik silik biinsana donustum

Hep ayni bahane cocuklarim icin katlaniyorum.
Peki bu adam hep boyle degil miydi .
Sonradan mi boyle oldu?
Simdiye kadar aklin nerdeydi ?

Çocuğum için katlanırım diye bir şey yok.
Ayrılıp yeni hayat kuracaksınız, çocuğunuz da annesinin adam yerine koyulmadığını görmeden büyüyecek. Annesini güçlü bir kadın olarak hatırlayacak.
Hem siz niye çocukla uyuyorsunuz ki?
Bu çok sağlıklı bir durum değil.

Bosaniyodum kiyamadim ona 1 5 yasindaydi babamin maddi durumu iyi degil meslegim yok kaldigim3 ay babaminevine zorsigdim cocukla 3 syda biselet degisir dedim sularbulanmadan durulmaz derlerya ama gordumki degismiyor cocugum icin diyemiorum artik cunki sinrlendigizaman ona bile kufredenbi insanoldu sadece cesaret gosteremiyorm

Çocukla yatıyorsun diye fatura sana kesilir şimdi burda

Çocukla yatmanın paşaya ne engeli varmış

Evlilik aynı yatakta yatmak yahut seks değil ki adamın saygısı yok sana

Ev arkadaşı bile komşuya tencereyi verirken danışır çocuk bu oyuncak mı ona buna veriliyor

Bu adam çocuk olunca mı değişti? Haa hep böyleydi neden çocuk yaptınız?
Ben bıktım bu konulardan. Boşanacaksın yok başka yolu, olan çocuğa oluyor sonra.
Bak ben normal değilim, çocukluktan kalan yara var bende. Hiiiç çocuğum için katlanıyorum deme, sen kendin için katlanıyorsun.
Kızıyorum böyle konulara, çocukluğumu tekrar tekrar yaşıyorum.

Bosaniyodum kiyamadim ona 1 5 yasindaydi babamin maddi durumu iyi degil meslegim yok kaldigim3 ay babaminevine zorsigdim cocukla 3 syda biselet degisir dedim sularbulanmadan durulmaz derlerya ama gordumki degismiyor cocugum icin diyemiorum artik cunki sinrlendigizaman ona bile kufredenbi insanoldu sadece cesaret gosteremiyorm

İşte bu yüzden genç kızlara bir meslek edinin sonra evlenin diyoruz da yaşamadan anlaşılmıyor demek ki.
Kıyamadım derken neye kıyamadınız. Çocuk küfreden ve yuva sıcaklığı olmayan bir evde büyüse daha mı iyi.
Evlilik devam ederse 2. gelecek bu sefer hiç kıyamayacaksınız. Nasıl olacak peki?
Ayrıca bir erkek adam olamamışsa evi terk ederek 3 ayda adam olmasını bekleyemezsiniz. Eşinizin karakteri bu ve değişmez.

Çocukla yatıyorsun diye fatura sana kesilir şimdi burda

Çocukla yatmanın paşaya ne engeli varmış

Evlilik aynı yatakta yatmak yahut seks değil ki adamın saygısı yok sana

Ev arkadaşı bile komşuya tencereyi verirken danışır çocuk bu oyuncak mı ona buna veriliyor
Aynen sizin gibi düşünüyorum. Ben bazen sızıp kalıyorum kızın yanında, bakıyorum eşim tepemde gel yanıma diye.
Elbet yanında yatma ile alakası yok.

Haa işte çocuk değil boşanmamanıza neden. Bigün çocuğun önünde de dövecek, çocuğa da patlatacak iki tane. Çocuğa küfür ne ola, çocuğumun gözünden iki damla yaş akıtan adamı naparım ben. Kaç yaşında oğlunuz?

Zatensorun esiminbeni hic saymamasi ben hayir dedikce inatlasiyo kayinvalideye buguncocuk benimbendenizin alacaksindedigimde cocuk benmde cocugumdedi pes dedim artik senmi dogurdun dedigimde bende dogumda yanindaydim dedi kadincokyuzsuz mesafeliyim ama yinde geliyo fitne sokuyo esimde is yokki karisini saymayanikim sayar gercekten bunaldim
Cocugm 2 yasnda ve asiri huysuz bi cocuk anladimki olan onave bana oluyo esimindurumu iyi mesleginde iyi bi yerde benm ailmn durumu kotu ve bunu kullanmasina cok uzuluyorm

Esim evlendimizden beri boyle cocuk olunca cok artti annesi herseye karisiyodu ve beni bunaltiyodu kendisne ankatnca annesinden taraf oldu hep halada oyle bana sen anneligu beceremiyosun seytansin demisligi bile var lohusa halimle ve esime anlatnca kilikipirdamadi

Esim evlendimizden beri boyle cocuk olunca cok artti annesi herseye karisiyodu ve beni bunaltiyodu kendisne ankatnca annesinden taraf oldu hep halada oyle bana sen anneligu beceremiyosun seytansin demisligi bile var lohusa halimle ve esime anlatnca kilikipirdamadi
iyi de güzel kardeşim sen böyle evliliğe neden çocuk getiriyorsun? Ne diyelim şimdi sana, çocuk olmasa boşan gir işe çalış ne bileyim yap bişeyler.
Baba evinde duramamışsın yok mu arkanda destek olacak kimse?

Cocuk bilincli olmadi o olmasa zatsncoktan bitmisdi gerci onun suanolmasida kurtarmiyo acaba bosanmis olsameski benolabilirmiyim cokyiprandim senelerdir kendime saygimguvenim kalmadigiicin hayattankorkuyorum ailem arkamda ama onlarnda durumu belli yinede cocugumu birakamam

Back
X