Umutsuz ve yorgun...

hello_kity

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
1.517
0
116
İstanbul
Merhabalar,

günlerdir forumları okuyorum bugün dedim artık yazayım paylaşayım.
karmaşık bir haldeyim.

regl tarihim gecikince şüphelenip test yaptım çift çizgiyi gördüm, süper sevindik.
sonrasında dr gittim dr gittiğim tarihte 5 hafta 2 günlük hamile falandım, vajinal ultrasonda kese ve kesenin içinde bebek görüldü. ama kalp atışı yoktu dr 1 hafta sonra gelin kalp atışını görelim dedi.
bu arada benim deli gibi sancılarım var böyle her an regl olacakmışım gibi, cumayı bekliyoruz bu arada kalp atışını duyacağız diye.
salı günü bir ağrı bir ağrı tuvalete gittim bir baktım kanamam gelmiş, korktum hemen gittim dr aradım. oda gel dedi, gidene kadar kırmızı parlak kanamam kahverengi ve dokulu bir akıntıya dönüştü, yine vajinal ultrasonda baktık kese bozulmuş dedi ama bebek duruyordu ve yine kalbi atmıyordu. dr'um dedi bir iğne yapalım tutunması için, şans verelim, haftaya salı yani ayın 19'da gel bakalım ama aç gel, almak zorunda kalabiliriz dedi.

perşembe günü öğelene kadar kahverengi böyle dokulu dokulu akıntım oldu, bugün ise sabah deli gibi midem bulandı, şimdi de çok ağrım var. ilk gebeliğim olduğu için neler oluyor bilemiyorumda. umarım daha kötüsü başıma gelmez.

salı gününü bekliyorum büyük bir korkuyla...

allah beterinden korusun...

canım bence doktoru arasan bi bebişin inş sana sıkı sıkı tutunuyordur:Saruboceq:

swet drop

çok teşekkür ederim, aradım ama doğumdaymış.

iyi dileklerin için teşekkür ederim.

tüm bebişleri korusun allahım

Son düzenleme:

arkadaşım umutsuz ve yorgun olma umutlu ve güçlü ol öyle olki bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun Allaha emanet et bol bol dua et canım inşallah bişey olmaz.korkularını bir yana bırak bebeğinin seninle olmasının tadını çıkar konuş onunla tutun anneciğine sıkı sıkı deŞeniz

canım moralini yüksek tut, moral çok önemli böyle durumlarda.kendini koyverme Rabbim meleğini senden ayırmasın.sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.dualarım seninle canım:Saruboceq:

çok ama çok teşekkürler,

herkese çk teşekkür ediyorum. tavsiylerinize uyacağım.
umarım sizlerde, sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

saolun.:CüvCüv:

arkadaşlar selamlar,

demin dr geldim, kalbi atıyor ama yavaş atıyor.

dr düşük ihtimali var dedi %50 cumt günü kontrole çağırdı net sonucu o zaman söyleyebilirim dedi.

ilginize teşekkür ederim.

sen de kendini bırakma ki bebeğin de seni bırakmasın. güçlü olmalısın. tüm dualarımız seninle. içini ferah tut. mümkün olduğunca dinlenmeye bak

Guclu ol bebegin seni birakmaz , Siki siki tutunmustur annecine ... Stres yapma cuma gunune kadar yat uzan arkadasim . iyi haberlerini bekliyoruz..

selamlar kızlar,

bugün kanamam oldu, ve bebek gitti

herkese duaları için teşekkür ederim. sizin meleklerinizi allah korusun. iy haberlerinizi bekliyorum bende.

görüşmek üzere

çok üzüldüm canım umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlığıyla ve sorunsuz kavuşursun meleğine

bende çok üzüldüm canım allah sabır versin inş en kısa zamanda gene bebek sahibi olursun

arkadaşlar selamlar,

demin dr geldim, kalbi atıyor ama yavaş atıyor.

dr düşük ihtimali var dedi %50 cumt günü kontrole çağırdı net sonucu o zaman söyleyebilirim dedi.

ilginize teşekkür ederim.

benim de gebeliğimin ilk haftalarında düşük tehlikem vardı. hatta 8. haftadan 10. haftaya kadar süren yoğun olmayan kanamalarım olmuştu. doktorum kalp atışı varsa gebelik yüzde 90 doğumla sonuçlanır demişti. ve ne zaman kanamam olsa hep bu cümleyi getirdim aklıma. pozitif ol ve bebeğinin sana tutunması için güç ver ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…