Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umudunu kaybetme.tam beş yıl bebek bekledim.bu süreçte 2 düşük bir kürtaj oldum.Sonunda rabbim nasip etti şimdi 32haftalik.Allah hayırlısıyla nasip etsin size de.bana da hayırlısıyla kucağıma almayiArtik hic umudum kalmadı
Bence cok sanslisin ben cocugun oldugu icin benim 4.senem evliligimde 1 dusugum var dogal yolla 2 yil oldu gecen ay tup denedik on once asilama dusen bebek cok acitiyor caninj biloyorum ama allah vermis bi tane hic olmayanlari dusun haline sukretBi tane ogljm var 4 yasinda sonra bir kere daha hamile kaldim 7 haftakikken alinmak zorunda kaldi bebegim 6 7 aydie pskoljim cok bozuk bebegimi kaybettikten sonra daha kalamkykrum kabusum oldu her ay Ağlıyorum hrr gün nerdeyse yumurtalkklarimda tertemiz nedenini bilmiyorum deliriyorim kafayi yicem artik![]()
Denersin istersin olursa olur insallah bebegine kardes ama olmazsa sen o guzel duyguyu bir kez yasamissin hic olmayan biri olarak ben 1 tane olmasi icin neler vermezdimDogru soyluyorsun canim![]()