umutsuzluga kapilmis anneler

Bi tane ogljm var 4 yasinda sonra bir kere daha hamile kaldim 7 haftakikken alinmak zorunda kaldi bebegim 6 7 aydie pskoljim cok bozuk bebegimi kaybettikten sonra daha kalamkykrum kabusum oldu her ay Ağlıyorum hrr gün nerdeyse yumurtalkklarimda tertemiz nedenini bilmiyorum deliriyorim kafayi yicem artik

Yumurtlama donemkm geliyor hic korunmadan her ay deniyoruz ama yok allahim isteyen herkese nasip etsin cok kotu bisey cok isterken olmamasi

Benim annem benden sonra hemem hamile kalmis ve aldirmis bakamam diye ardindan pisman olmus tekrar istemis olsun ama 3 sene olmamis sonra birisi denize git demis o ay hamile kalmis.

Canm cok sukur bi oglun varmis hic olmayanlarda var haline sukret rabbim ins bir tane daha nasip etsin hayirlisindan.. bnmde iki kaybimda snra bi oglum oldu.. Bnzer durumlar yasadim esindede sorun olabilir kendini suclama vrokisel sperm sayinda dusme hepsini yasadim hepsi mumkun disardan gozle anlayamiorsn bnlari

Sukurler olsun tabi oglm var ama iste o bebegimi kaybetmem benm hayatmda cok bykbi kayp oldu o yzden bu kdr sklyrm

Inan zor cok zor bnmde biri dustu birini aldilar ucuncuyu kucagima aldim ve tekrar ayni seyleri yasamakdan cok korkuorm bnce tek cagre dua etmek vereck olanda o alack olanda ne verirse hayirlisindan versn ins

Aynen tek care dua aslinda tek korkumuz ya artk bebeğimiz olmazsa oluyor o korku sarma sa pskoljimiz bozulmycakta iste

Bu arada kızım var Allah bagislarsa 8,5 yaşında. o 3 yaşındayken baslamistim kardes calismalarina

Bence cok sanslisin ben cocugun oldugu icin benim 4.senem evliligimde 1 dusugum var dogal yolla 2 yil oldu gecen ay tup denedik on once asilama dusen bebek cok acitiyor caninj biloyorum ama allah vermis bi tane hic olmayanlari dusun haline sukret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…