Merhaba arkadaşlar...uzun zamandir girmiyordum buraya..bende basimdan gecenleri anlatmak istiyorum..9 yillik evliyim..ve rabbime bin şükür onca olumsuzluklara rağmen 2 tane kiz anasiyim..benimde ilk 4yil cocugum olmadi. Kaynana baskisi etraf laflari...belli etmesede esimin icten ice kendini yemesi....hic unutmam arkadasimin kizi vardi .sirinemsevmeye kalkmistim..annanesi senin yoomu..yoksa yapsana deyip huysuzlaninca cekip almisti elimden..ogun icimden birsey koptu..cok gucume gitmisti....rahim filmi beklemeler derken asilama yaptirmaya gittigimde verdigim tahlillerde hamile oldugumu ogrendim..sastim kaldim..hersey kendiluginden oluverdi..dedimki hersey kafada bitiyor..sonra şimal yıldizimi aldim kucagima..aradan 3 yil gecti..kanimdaki wbc yuksekliginden oturu surekli tahlil goruntuleme olup duruyrum..pco cikti basima..ne kadar zor gebe kalindigini biliyorum..aklimda cocuk dusuncesi yok tabi..doktor tedavi tup bebekle hamile kalirsin diyor..ilerlemesin diye sadece glifor ve clarista diye bir dogum kontrol hapi kullandim..karacigerimdeki hemanjiomdan birakmak zorunda kaldim buyume yapabilecegi icin....beklemeden 6 ay icinde kendiliginden hamile kaldim..ustelik planlayarakta degildi..doktorum bile sasirdi..tabi o doktor degisti hemen..supriz yumurtam gelmis haberimiz yok.ve deniz kizimi aldim kucagima a cok sukur..su anda 14 aylik..
Ne olursunuz umutsuzluga kapilmayin..nerden nezaman nasil gelecegi belli olmuyor bazi seylerin.rabbim oyle buyuk ki rahmeti okadar sonsuzki bir damla gözyasinin hesabini soruyor..simdi benden torununu alan bayanin kizinin ikinci cocugu olmuyor..ustelik oda pcolu..adaleti sonsuz rabbim..nispet olsun diye yazmadim bunu..sadeceherseyin vaktinin oldugunu sylemek istedim.bende azcik icimi doktum..insallah size umut olur..butun isteyen annelere rabbim nasip etsin o mutluluģu..büyuk kizim bobrek hastasi dogdu..20 gunlukken operasyon gecerdi..tek basimaydim.hic kimsem yoktu..annem desen calisiyor..kaynanam kayinpederme elalem laf soyleyine kalabiliyor...esim beni yedi resmen cenesiyle yaptiklariyla..siddet hakaret..sanki benmiymisim sorumludu..doktorun biri gorup bagrinca adam oldu biraz..ne olur dualarinizi eksik yapmayin..belkide ben unuttum o mutsuzlukla yaptigim dualarimda evladimin sagligini..
Icimi doktum biraz..esim hala ayni insan..mac ugruna insanin kalbini kiran biri..bol bol dua edin aradaslar..rabbimden umut kesilmez..allaha emanet olun..
Ne olursunuz umutsuzluga kapilmayin..nerden nezaman nasil gelecegi belli olmuyor bazi seylerin.rabbim oyle buyuk ki rahmeti okadar sonsuzki bir damla gözyasinin hesabini soruyor..simdi benden torununu alan bayanin kizinin ikinci cocugu olmuyor..ustelik oda pcolu..adaleti sonsuz rabbim..nispet olsun diye yazmadim bunu..sadeceherseyin vaktinin oldugunu sylemek istedim.bende azcik icimi doktum..insallah size umut olur..butun isteyen annelere rabbim nasip etsin o mutluluģu..büyuk kizim bobrek hastasi dogdu..20 gunlukken operasyon gecerdi..tek basimaydim.hic kimsem yoktu..annem desen calisiyor..kaynanam kayinpederme elalem laf soyleyine kalabiliyor...esim beni yedi resmen cenesiyle yaptiklariyla..siddet hakaret..sanki benmiymisim sorumludu..doktorun biri gorup bagrinca adam oldu biraz..ne olur dualarinizi eksik yapmayin..belkide ben unuttum o mutsuzlukla yaptigim dualarimda evladimin sagligini..
Icimi doktum biraz..esim hala ayni insan..mac ugruna insanin kalbini kiran biri..bol bol dua edin aradaslar..rabbimden umut kesilmez..allaha emanet olun..