likopen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
6
0
1
32
Merhaba arkadaşlar,
Daha öncesinde açtığım konularda hikayemi anlatmıştım. Yaşım 33 24 cm büyüklüğünde önce miyom teshisi koyulan ancak sonradan cikolata kisti cikan kitlemin alindigi cok zorlu 9 saatlik bir ameliyat oldum. Öncesinde 5 tane 3.Gun embriyom dondurulmuştu. Simdi ameliyat sonrasi visanne kullaniyorum. Hem endometriozis hem de adenomyosiz var. Rahim dinlendirme surecinde oldugum icin 6 ay visanne kullanacagim sonrasinda 2 ay lucrin vurulup histereskopi yapilacak. Sonrasında transfer seklinde bir yol cizildi. Benimle ayni durumda olup pozitifi gören var mı ? Süreç nasıl ilerliyor desteğinizi bekliyorum.

Aynı rahatsızlıklarda sizden daha çok şey yaşayanlar da var. Ben iki iki ameliyat geçirmiştim. Zorlu bir süreç. Stres oluyor doğal olarak. Bu rahatsızlıklarda tedavi protokolü çok benzer ilerliyor. Pozitif sonuç almanız için engel yok. Tüp bebekte rahim çizdirme, intralipid serum, katil hücre tedavisi, embriyo glue öneriyorsa doktorunuz yaptırın mutlaka. Redostim gibi ek takviye vitaminler kullanabilir misiniz diye doktorunuza sorun. Sağlıklı beslenme ve yürüyüş stresi azaltıyor. Hakkınızda hayırlısı kolaylıkla olsun, Allah yardımcınız olsun kalbinizi ferah tutun.

Back