- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
bir şey hissettiklerini sanmıyorum..dayak yiyip polise sığınan oradan tekrar eve gönderilen kaç tane kadın oldu çevremde..karı koca tartışmasına bir şey yapamayız diyorlar..bıçaklama falan olacak,garip bir durumPolis arabulucuk yapıyorda,sonrasında öldürülen kadınları duyunca vicdanen ne hissediyor acaba ...
bir şey hissettiklerini sanmıyorum..dayak yiyip polise sığınan oradan tekrar eve gönderilen kaç tane kadın oldu çevremde..karı koca tartışmasına bir şey yapamayız diyorlar..bıçaklama falan olacak,garip bir durum
ablacım tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum,herşey savcılığa yansımıyor sanırım..ağır vakalar sadece yansıyor olabilir..O zaman polis olmasın bu ülkede,madem şikayet mercisi orası dikkate alacaklar bunları..
ablacım tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum,herşey savcılığa yansımıyor sanırım..ağır vakalar sadece yansıyor olabilir..
maalesef iş ciddiyse yapıyorlar sanırım..bıçaklama vs..maalesef öyle ablacım..Kadın zaten şikayet üzerine gidiyor karakola değilmi,onlarda alıp direk savcılığa götürecekler o zaman.
Ara düzeltmeye çalışmasınlar yani..
kadın sığınmak içinde gidiyor medet umuyor şikayet her kadın edemez,kocasından çekinir..annem rahmetli hiç şikayetçi olmamıştı babamdan böyle şeyler olsada..Kadın zaten şikayet üzerine gidiyor karakola değilmi,onlarda alıp direk savcılığa götürecekler o zaman.
Ara düzeltmeye çalışmasınlar yani..
maalesef iş ciddiyse yapıyorlar sanırım..bıçaklama vs..maalesef öyle ablacım..
kadın sığınmak içinde gidiyor medet umuyor şikayet her kadın edemez,kocasından çekinir..annem rahmetli hiç şikayetçi olmamıştı babamdan böyle şeyler olsada..
çok fazla var bence..hepsi intikal etmiyor..amirleri ona göre emirler veriyordur..ağır vakalar savcılığa bildiriliyor..keşke dediğin gibi olsaydı..O kadarını bilmiyorum,ama yinede şiddete maruz kalana yardımcı olunması lazım..
çok fazla var bence..hepsi intikal etmiyor..amirleri ona göre emirler veriyordur..ağır vakalar savcılığa bildiriliyor..keşke dediğin gibi olsaydı..
evet eskiye nazaran daha bilinçliler ablacım..ama şikayet etmek boşanmak demekti..boşanmasını rahmetli annemin ailsi desteklemezdi..kötü yola düştü sanırlardı,trajı komik ama öyle..Kadınlarımız akıllandılar artık,eskiden olsa susar otururlardı..
Eski kadınlarımız daha suspus kalmışlar,evimi terk etmeyim etraf ne der ailem kızar diye çekmişler birazda.
evet eskiye nazaran daha bilinçliler ablacım..ama şikayet etmek boşanmak demekti..boşanmasını rahmetli annemin ailsi desteklemezdi..kötü yola düştü sanırlardı,trajı komik ama öyle..
babam şu anki hanıylada tartışma yaşadı ama kadın şikayet ettiği halde barıştılar kamu davası falanda olmadı..şikayet etmesende kamu davası var ama dayak olayını kapsamıyor sanırım..halbuki belediyenin ağacını kessen şikayet olmasa bile kamu davası açılır ve kesen ceza alır
evet eskiye göre halkımız daha çok farkındalığa sahip..inşallah kimse böyle sorunlar yaşamaz..Eski aileler öyleymiş zaten sus otur derlermiş,şimdi öyle değilki,annelerde bilinçli artık kızlarının arkasında duruyorlar bana göre..
evet eskiye göre halkımız daha çok farkındalığa sahip..inşallah kimse böyle sorunlar yaşamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?